Új építésű társasház a belváros szívében

1016 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosában új építésű társasház második emeletén eladó egy 74 nm nagyságú lakás (303). Az ingatlan részei: 4 szoba, fürdő, közlekedő, nappali+konyha+étkező, wc, erkély, tároló.

A lakás automatizált rendszerrel lett kialakítva, ezáltal okos telefonnal irányítható a fűtés, a klíma, az árnyékolás és biztonságtechnika, és az eletromos hálózat, megteremtve ezzel a modern technológia okozta kényelmet, és távvezérlést. A meleget központi fűtés biztosítja padlófűtés keretében. A klíma (mennyezet hűtés) és a melegvíz ellátás is központi, ám minden ingatlan saját mérőórákkal rendelkezik. A belső helyiségek szellőzősét időkapcsolós ventillátorok végzik. A szobák parketta választása az új tulajdonos ízlése szerint alakul 5000 Ft/nm árkategóriáig. A fürdőszoba és a konyha hidegburkolatai 8000/ft nm-ig szintén szabadon választhatóak. Minden helyiség fehérre festve kerül átadásra. Az ingatlan ablakai rejtett alumínium redőnytokkal ellátottak.
A lakásba a bejutást kaputelefonos rendszer biztosítja. A tetőszerkezeten elhelyezett napelemek a lift, a közösségi világítás, valamint a hűtő-fűtő klíma energiafelhasználást biztosítja. Az ingatlanhoz a földszinten kialakított garázs is vásárolható, mely mérettől függően 4-5 millió forint körül többletköltséget jelent. Az ingatlan ára irányár! További információkat az ingatlanokkal kapcsolatban akár személyesen is kérhet. Iroda: Nagykanizsa Platánsor 7

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808