Új kertvárosi luxusházak elérhető áron

585 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 4 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Ja és jó lenne, ha szinte nem lenne fűtés és villanyszámla? Ráadásul tudjon mindent, amit ma egy okos otthonnak tudnia kell?

Akkor mutatom a megoldást!

Székesfehérvár új házakkal teli kertvárosi városrészén, Feketehegyen épül 4 önálló, luxus kivitelű családi ház egy 2359 négyzetméteres, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott telken. Nem iker- és nem sorház. Mindegyikük önálló, kb 550 négyzetméteres telekrésszel rendelkezik. Kulcsrakészen, beépített gépekkel szerelt konyhabútorral együtt, parkosítva kerülnek átadásra 2023 elején. Az eredeti műszaki tartalomtól eltérő igények, a lehetőségekhez mérten, egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Főbb paraméterek:
• Porfix P2 440 30cm falazatok, 10cm grafitos hőszigeteléssel
• 3 rétegű üvegezésü nyílászárók
• Az épület éves energiafelhasználása 70 kWh/m2/év.
• Padlófűtés és mennyezet hűtés, fűtés Panasonic hőszivattyúval.
• LOXONE okos ház rendszer: hűtés, fűtés, világítás, riasztó, elektromos redőny, öntözőrendszer, bejárati beléptető rendszer vezérlése mobil eszközről és okoskapcsolókról.
• A házak 10 kW-os napelemekkel szereltek, amely a teljes elektromos áram igényt biztosítják.
• Parkosított környezet 100/125 méretű örökzöld sövényekkel, gyepszőnyeggel, kiépített öntözőrendszerrel, kerti tárolóval.
• Elektromos autó töltés előkészítés.

Az ideális elrendezésnek köszönhetően 4 hálószoba, amerikai konyha + nappali, 2 fürdőszoba plussz egy vendég wc, gardróbszoba és háztartási helyiség található a 125 (III. lakás) illetve 140 (II. lakás) négyzetméteren belül. A gépkocsik számára térkövezett gépkocsibeálló készül. A nappaliból közvetlen kijárat a nagy méretű belső teraszra.

A házhoz járó telekrész elég területet biztosít majd pihenésre, kerti partikhoz. A család kedvencei is kedvükre szaladgálhatnak majd benne.

A ház közelében buszjárat található, melyen keresztül a belváros, buszpályaudvar, vasútállomás is könnyedén elérhető. Autóval a város és az M7-es autópálya is csak pár kilométeres utazás.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a házak gyorsan fogynak. Már csak kettő elérhető a négy ház közül! Jöjjön, és nézzük meg együtt, amíg lehet választani közülük!

III. ház 131 250 000Ft. II. ház: 147 000 000 Ft., A feltüntetett árak tartalmazzák az 5% Áfát!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban