Újdombóváron gázcirkós, négyszobás felújított ház eladó

1093 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tolna megyében, Dombóvár újdombóvári részén eladóvá vált egy négy hálószobás, nappalis, tégla falazatű, 150 négyzetméteres, csatornázott családi ház.
Az ingatlan a 2015-ben történt felújítás során , új tetőszerkezetet, tetőhéjazatot, szigetelést kapott, a négy hálószobából egy itt, a tetőtérben lett kialakítva. A külső hőszigetelésre, az udvar térkövezésére és a részleges villanyvezeték cserére is ekkor került sor. Egyedileg készített fa nyílászárok lettek beépítve hőszigetelt üvegezéssel.
2019-ben folytatódott a felújítás, a régi radiátorokat újak váltották fel, az egész fűtésrendszer fűtéscsövei rézcsövekre lettek cserélve, így a gázcirkós fűtés (vagy alternatív lehetőségként a vegyestüzelésű kazán), energiahatékonyabban tudja biztosítani a hideg napokon a családi ház melegét.
A nyári napokon a 2db Gree klíma gondoskodik az optimális hőérzetről.
A 871 négyzetméteres telken az ingatlannal egybe építve található a 37 négyzetméteres garázs, amely több gépjármű elhelyezésére is lehetőséget nyújt.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.