Újépítésű családi ház Kimlén

2066 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeretné élvezni a családi ház kényelmét, de nem szeretne bajlódni a nagy kerttel? Szeretné gondtalanul élvezni a vidéki nyugalmat, mégis közel lenni egy nagyvároshoz? Szeretne egy teljesen új házat, de elkerülné az építkezéssel járó idegeskedést? Akkor ez a ház lesz Önnek a tökéletes választás!
Megvételre kínálok Mosonmagyaróvártól néhány, Győrtől pedig 20 percnyi távolságra ,Kimlén egy emeltszintű, fűtéskész 91 nm-es tégla építésű családi házat.
Hasznos lakóterület földszinten 47,56 nm,míg az emeleten 47,01 nm, a telek mérete pedig 306 nm.
A házhoz 3 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, egy külön mosdó,pici kazánház, illetve egy garázs és egy fedatt terasz tartozik.
A gázkazán gondoskodik a melegvízről, és a fűtésről, mely radiátorokkal lett megoldva,illetve a földszinten padlófűtéssel lett kombinálva.
A ház minőségi alapanyagokból készült, Bramac tetőcserép,Ariston kazán, 3rétegű ablakok, és a 3x16 Amperes hálózat már lehetőséget ad napelem felszerelésére is.
A ház teljes mértékben megfelel a jelenleg felvehető állami támogatásokhoz kötödő feltételeknek.
A ház emeltszintű fűtéskész állapotban van. A kivitelező vállalja a ház kulcsrakész kivitelezését is, melynek ára középkategóriás burkolatokkal, szaniterekkel nagyjából 5 millió Forint plussz költséget és nagyjából 8 hetet vesz igénybe .

Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére:
-ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás és kiemelt méretű vevői adatbázis)
-banksemleges hitelügyintézés vevőink részére
-adás/vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás.
-energetikai tanúsítvány készítése.
Ha kérdése van, állok szíves rendelkezésére elérhetőségeimen, akár hétvégén is!
Hívjon és tekintse meg az ingatlant!! Valósítsa meg álmait Kimlén!

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.