Újépítésű hőszivattyús családi ház Győrzámolyon

2612 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrzámoly csendes utcájában kínálok megvételre egy 95 m2 alapterületű családi házat, melynek emeltszintű fűtéskész befejezése 2022. tavaszára várható. A családi ház 850 m2-es telken épül, telken belül udvari kocsibeálló kerül kialakításra.

A hirdetési ár az emeltszintű fűtéskész állapotra vonatkozik, mely tartalmazza a telekhányadot is. A kulcsrakész befejezés igény szerint megrendelhető, ennek felára 65.000 Ft/m2.

Győrzámoly Győr vonzáskörzetének egyik kedvelt települése, köszönhetően a csodás természeti adottságainak, fekvésének és a faluban elérhető szolgáltatások széles kínálatának. A Szigetköz legnagyobb települése csak egy karnyújtásnyira van a várostól, fejlett infrastruktúrája nagyban megkönnyíti és élvezhetővé teszi az itt lakók életét.

A minőségi anyagokból és modern technológiával épülő ház kiváló elrendezésű.
A fedett bejáraton belépve az előszobába, majd a közlekedőtérbe jutunk. Szemben háztartási helyiség, külön WC és fürdőszoba található, jobbra fordulva pedig a három tágas hálószoba. A közlekedőn balra fordulva jutunk az amerikai konyhás nappali-étkező részbe. Innen nyílik a kamra helyiség. A nappaliból kilépve 27 m2-es teraszra jutunk, mely kiváló lehetőséget biztosít nagyobb családi-baráti összejövetelek megtartására.

Műszaki tartalom:
- főfalak: 30 cm-es Leiertherm N+F falazóelemek
- válaszfalak: 10 cm-es LeierPlan 10/50 válaszfallapok
- 15 cm-es BaumitStra EPS hőszigetelő rendszer
- fűtés: hőszivattyú padlófűtéssel
- nyílászárók: 3 rétegű üveggel ellátott, kívül-belül fehér műanyag
- tetőfedés: Terrán cserép antracit színben

Az ingatlan újépítésű, így az érvényes állami támogatások (Babaváró, CSOK + támogatott hitel, illetékmentesség, ÁFA visszaigénylés, zöld hitel) igénybe vehetők.

A település infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, bolt és egyéb szolgáltató egységek megtalálhatók.
További részletekkel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk díjmentes jogi tanácsadással, bankfüggetlen hitelügyintézéssel!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.