Újépítésű, hőszivattyús ikerház Rákoskeresztúron.

694 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Rákoskeresztúron, egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, NAPELEMES, HŐSZIVATTYÚS, minőségi kivitelben készülő, 117 nm-es, 3 +1 félszobás, ideális elrendezésű ikerház, nagy teraszokkal, loggiaval, gépjárműtárolóval, valamint 460 nm-es kerttel. Az ingatlan most épül, így a családjával kiválaszthatják a burkolatokat és saját ízlésüknek megfelelően, személyre szabhatják álmaik otthonát.
A ház fűtéséről és hűtéséről, valamint használati melegvíz ellátásáról DAIKIN hőszivattyú gondoskodik, melynek energia ellátását a tetőn elhelyezett napelem biztosítja. Így az ingatlan rezsije a minimálisnak mondható. A ház padlófűtéses megoldással, valamint a vizes helyiségekben törölközőszárítóval és radiátorral lesz kombinálva. Természetesen hőszigetelt nyílászárókkal és falakkal, elektromos kapuval, valamint minden közmű órával lesz ellátva.
Hidegburkolat falon 3500 Ft.-ig, padlón 2500 Ft-ig és a meleg burkolatok 2500 Ft-ig választhatók!!!
Az ingatlan biztonságos, kertes házas, nyugodt övezetben található, a keresztúri központtól pár száz méterre. Az ingatlan mögött a Rákos-patak csörgedezik, így a kikapcsolódás és a kellemes nyugodt környezet garantált. A közelben bevásárlási lehetőség, szociális intézmények, éttermek, sportolási lehetőségek találhatók. Kiváló közlekedés busszal és az elővárosi vonatokkal. Amennyiben megnézi, úgy biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni! Ügyfeleink részére kedvezményes hitel lehetőségeket biztosítunk. CSOK + HITEL általunk biztosított! Kérem hívjanak bizalommal!

Horváth Zoltán

Horváth Zoltán

Ingatlanértékesítő
Budapest 10. kerület
+36 (70) 550 6680
Horváth Zoltán

Horváth Zoltán

Ingatlanértékesítő
Budapest 10. kerület
+36 (70) 550 6680

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.