Újépítésű ikerház Százhalombattán saját kerttel eladó

509 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Százhalombatta nyugodt, kertvárosi részén, csendes, rendezett utcában nettó 93m2-es, újépítésű három hálószobás ikerház, saját 300m2-es kerttel, két férőhelyes térkövezett autóbeállóval fantasztikus áron eladó!

A hátsó ikerházfél elkelt, már csak a az ikerház első része eladó!

Az ikerházat az utcáról a falécekkel burkolt kertkapun, térkövezett autóbeállón keresztül közelíthetjük meg. Mindkét ikerházfélhez saját két állásos parkoló tartozik. Az ikerházba a szeparált kerten keresztül, majd a kertből pár lépcsőfokkal feljebb lévő teraszról juthatunk be. A teraszok az ikerház két ellentétes felén helyezkednek el, egymástól kellő távolságban, így biztosítva azok intim hangulatát. A terasz és maga a ház is déli tájolású.

Az ingatlanba belépve egy nagyon tágas és világos nappali részbe jutunk (23m2), ami egy légtérben helyezkedik el az étkező-konyha résszel (21m2). Innen közelíthető meg a 3 hálószoba, szeparált elrendezéssel (12m2, 12m2, 11m2), a fürdő (6m2), a háztartási helység (4m2), a kamra (4m2) és a külön wc (1,5m2). Két hálószoba a keleti oldalon a hátsó kertre néz, míg a harmadik hálószoba a nyugati oldalra, az utcafronti előkertre kapott kilátást. A hálószobák közé az északi oldalra kerültek a kiszolgáló helységek. A jól megtervezett szeparált elosztásnak köszönhetően több gyermekes családok kiváló új otthona lehet ez az önálló családi ház!

A több mint 20 éves szakmai múlttal és több tucat prémium referenciaingatlannal rendelkező beruházó kiemelt figyelmet fordított nem csak a tervezésre, de a kivitelezésre is! Első osztályú, kiváló anyagok felhasználásával készült az ikerház az alapoktól kezdve. Vasalt beton aljzat, 10 cm-es hőszigeteléssel. A teherhordó falak 30 cm-es Leier falazat, 15 cm-es dryvit hőszigeteléssel, lábazaton 12cm-es XPS szigeteléssel, műgyantás lábazati vakolattal. Válaszfalak 10cm-es Bakonytherm kerámia falazóblokkból készültek. A födém E gerendás födém, felette 25 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel. A tető fedése Terrán tetőcserép, antracit színben. A nyílászárók műanyag 6 légkamrás 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, beépített szúnyoghálókkal és rolókkal kerültek beépítésre.

Az ingatlan fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik, padlófűtéssel. Az ingatlanban két darab H órás inverteres hűtő-fűtő klíma kerül beépítésre.

Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Természetesen a burkolatok, szaniterek és az egyéb belsőépítészeti megoldások az új tulajdonos elképzelései szerint lesznek kialakítva. Az egész ingatlant térkövezett járda szegélyezi, két autónak térkövezett parkoló és tereprendezett saját kert is a fantasztikus ár részét képezi. Kiváló ár-érték arány, ne hagyja ki!

Az ikerházház kiváló helyen fekszik, Százhalombatta Ófalu részén, közel a Duna-parthoz, rendezett családiházas részen. Csend és nyugalom, mégis kiváló nem csak a busz és a vonatközlekedés, de autóval is 30 percen belül elérhetjük a fővárost. Buszmegálló 150m, iskola, óvoda, sportközpont, bevásárlási lehetőség pedig mind 5 percen belül elérhető.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, legyen saját háza, saját kertje és élvezze a nyugalmat, a csendet, a Dunapart közelségét Százhalombatta közkedvelt kertvárosában!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban