Rejtett ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Újépítésű lakás okosan eladó

655 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk a XIII. kerületben egy 87,17 nm-es belső alapterületű, nappali + háromszobás, ÉK-i fekvésű, duplakomfortos, erkélyes, belső kertre néző lakást.

A lakás a Dózsa György úti metrómegálló közelében, csendes utcában épült 64 lakásos társasházban várja korszerű, új otthont vagy befektetést kereső tulajdonosát. A projekt kiváló szakmai múlttal és referenciákkal rendelkező beruházó által, jogerős engedéllyel épült; nagy gyakorlattal, 25 éves tapasztalattal rendelkező szakmai gárda tervezésében.

A lakások frekventált elhelyezkedése miatt a belváros és a külső kerületek is gyorsan megközelíthetőek metróval (a 3-as metró megállója gyalog pár percre), vagy több troli és busz járattal. A Westend, Nyugati pályaudvar és a Duna Pláza is könnyen elérhető. A közelben a Duna-parti sétány, valamint iskola, óvoda, játszóterek is megtalálhatóak; bevásárlási lehetőség: Spar, CBA, Lidl, Rossmann, Lehel téri piac.

Az átgondolt, esztétikus külső és belső megjelenésű épület lakásainak alaprajzai rendkívül praktikusak, nagyon kevés úgynevezett holt teret tartalmaznak, gyakorlatilag minden négyzetméter kihasználható, jól bútorozható.
A lakók kényelmét a két erkély és a dupla fürdőszoba (az egyik zuhanyzós a másik kádas) tovább emeli. Az ingatlan alaprajzából adódóan akár két kisebb lakássá alakítható.

A belső tér esztétikai kialakításakor minőségi burkolatokat és szanitereket használtak.

A lakások teljes mértékben előkészítettek a legmodernebb okos funkciókra. Ezáltal telefonjáról irányíthatja a TV-t, a lámpákat, a redőnyöket, a csaptelepeket. Akár a telefont is használhatja kulcs helyett, de sms-t is kaphat, ha mondjuk megszólal a riasztó.

Az épület gépészeti felszereltsége kimagasló: a jelenleg legkorszerűbb, Mitsubishi Electric hőszivattyúkkal fémjelzett hőszivattyús hűtés-fűtés kedvezően alacsony üzemeltetési költségeket eredményez. A ház szigetelése, ablakai, A+ energiai besorolása ugyancsak biztosítják a rendkívül gazdaságos működtetést.

Az emeletekre való akadálymentes feljutást 2 db nagyméretű, hidraulikus lift biztosítja. A ház földszinti teremgarázsában biztonságos parkolóhely vásárolható.

A lakásokra a CSOK, illetve az államilag kamattámogatott hitel is igénybe vehető, melyekről irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadónktól teljes körű, díjmentes tájékoztatást kaphat.

Ajánljuk mindenkinek, akik a jövő és álmaik élhető, modern otthonára vagy kiváló befektetésre vágynak. A projekt megtekintéséhez, időpont egyeztetéshez érdeklődjön bizalommal a megadott telefonszámon!

Bankó Róbert

Bankó Róbert

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (70) 948 9351
Bankó Róbert

Bankó Róbert

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (70) 948 9351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.