Újépítésű luxus családiház eladó Budapest Zöldmál részén!

4483 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Ferenc-hegy természetvédelmi terület és erdő szomszédságába eladó ez a magas minőségben kivitelezett, panorámás, medencés családi ház melynek lakóterülete 420 m², plusz 102 m² terasz.
Itt élvezheti a gyönyörű zöld környezetet, a kiváló levegőt és a központi lokáció előnyeit.

A Ferenc-hegy lábától 4 méterrel magasabban helyezkedik el, visszahúzott homlokzattal. Az épület négy szinten terül el, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik.

A pinceszinten található egy 4 állásos garázs, 2 nagyméretű tároló, egy gépészeti helyiség és egy külön bejáratú garzon lakás (28,5 m²), amely ideális lehet vendégeknek, gyerekeknek vagy a személyzetnek.

A földszinten található a 6 méter belmagasságú, galériás nappali, egy hatalmas amerikai-konyha-érkezővel, egy design lépcsővel, óriási üvegfelületekkel, vendég WC/fürdővel, valamint 2 külön bejáratú tágas szobával, amelyek közül az egyik ideális vendég- vagy gyerekszobának, a másik pedig dolgozószobának is kiválóan alkalmas. Az asztalos által készített, egyedi konyhabútor gránit munkafelülettel rendelkezik, és a szobákban beépített szekrények találhatók. A terasz ideális helyszín baráti vagy családi összejövetelekhez, és egy fűthető medence is rendelkezésre áll (7,7 m x 3,7 m).

Az emeleten található 3 külön nyíló, könnyen bútorozható, jó méretű hálószoba, rengeteg beépített szekrénnyel, valamint egy master bedroom gardróbbal, saját fürdőszobával és kilátással a hegyekre. Ezen a szinten található még egy ablakos fürdőszoba is, amely természetes fényt és szellőzést biztosít.

Az ingatlan tetején található egy wellness tetőterasz, amely egy légtérben helyezkedik el, és csodálatos kilátást nyújt a városra és a hegyekre. Itt található egy 6 személyes jacuzzi, kombinált infra és finn szauna, valamint fitness gépek.

Az épület anyaghasználata és műszaki paraméterei magas minőséget képviselnek. Tartalmaznak többek között levegő hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtést, padlófűtést a nappaliban és a rekreációs helyiségben, központi hővisszanyerős szellőztetést, okosotthon rendszert, napelemes rendszert, elektromos alumínium zsaluziákat, grafitos hőszigetelést, magas minőségű fa parkettát chevron mintában, márvány és gránit burkolatokat, Villeroy & Boch szanitereket, kristálylámpákat, egyedi tervezésű és kivitelezésű konyhát és beépített bútorokat, gránit pultot a konyhában, MIELE gépeket, fokozottan hőszigetelő üvegezésű 3 rétegű alumínium ablakokat, tér- és nyitásérzékelős riasztórendszert, videó kaputelefon- és kapunyitórendszert, Legrand kapcsolókat, Hörmann garázskapukat, valamint mészkő burkolatot a külső homlokzaton. A kertben automata öntözőrendszer található.

Az ingatlan kiválóan megközelíthető, és a lokáció legnagyobb előnye a zöld környezet, a jó levegő és a könnyű megközelíthetőség.

A közelben számos kikapcsolódási lehetőség és bevásárlási lehetőség található, valamint könnyen megközelíthetőek a város legjobb óvodái és iskolái is.

Ez egy ritka lehetőség egy olyan minőségi családi házban való lakhatásra, amely azonnal költözhető és a luxus legmagasabb fokát képviseli.
Ha egy kiválóan megépített új építésű luxus családiházat keres, ahol az első lakó lehet, akkor várom hívását!

ENGLISH

This high-quality, panoramic family house with a swimming pool is for sale in the neighborhood of the Ferenc-hegy nature reserve and forest, with a living area of ​​420 m², plus a 102 m² terrace.
Here you can enjoy beautiful green surroundings, excellent air and the advantages of a central location.

It is located 4 meters higher than the foot of Ferenc-hegy, with a recessed facade. The building is spread over four levels and has many comfort features.

On the basement level there is a 4-car garage, 2 large storage rooms, a mechanical room and a studio apartment (28.5 m²) with a separate entrance, which could be ideal for guests, children or staff.

On the ground floor, there is a 6-meter-high gallery living room with a huge American-style kitchen, a design staircase, huge glass surfaces, a guest toilet/bathroom, and 2 spacious rooms with separate entrances, one of which is ideal for a guest or children's room, the other and it is also excellent for a study. Custom kitchen cabinetry made by a carpenter has granite work surfaces and the rooms have built-in cupboards. The terrace is an ideal place for gatherings of friends or family, and there is also a heated swimming pool (7.7m x 3.7m).

Upstairs there are 3 separate, easily furnished, good-sized bedrooms with plenty of built-in wardrobes, as well as a master bedroom with a wardrobe, private bathroom and a view of the mountains. There is also a windowed bathroom on this level that provides natural light and ventilation.

At the top of the property there is a wellness roof terrace that is located in an airspace and offers a wonderful view of the city and the mountains. There is a 6-person jacuzzi, combined infrared and Finnish sauna, as well as fitness machines.

The use of materials and technical parameters of the building represent high quality. They include, among other things, air heat pump ceiling cooling and heating, floor heating in the living room and recreation room, central heat recovery ventilation, smart home system, solar system, electric aluminum blinds, graphite thermal insulation, high-quality wooden parquet in chevron pattern, marble and granite coverings, Villeroy & Boch sanitary ware, crystal lamps, individually designed and built kitchen and built-in furniture, granite countertops in the kitchen, MIELE appliances, 3-layer aluminum windows with enhanced thermal insulation glazing, alarm system with space and opening sensors, video intercom and door opening system, Legrand switches, Hörmann garage doors, and limestone cladding on the external facade. The garden has an automatic watering system.

The property is easily accessible, and the biggest advantage of the location is the green environment, good air and easy accessibility.

There are many recreational and shopping opportunities nearby, and the city's best kindergartens and schools are also easily accessible.

This is a rare opportunity to live in a quality family home that is ready to move into and represents the highest level of luxury.
If you are looking for an excellently built new construction luxury family home where you can be the first resident, then I look forward to your call!

Dávid Gábor
PRÉMIUM

Dávid Gábor

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 395 9545
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban