Újkígyóson 3 szobás ház eladó

199 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Újkígyóson eladó egy szerkezetileg jó állapotú, 1967-ben épült kívülről "Kádár-kocka", belülről polgári jellegű vályog ház. Az ingatlan teljes területe 140 nm, a hasznos tere 110 nm. Homlokzata kőporozott, 2011-ben újra lett festve, és ebben az évben a tetőt is felújították. A ház száraz, aláfalazott. Nyílászárói fából készültek, jól záródóak, egyediek, de szükséges felújítani.
A vályog falak előnyeit élvezheti a leendő tulajdonos, hiszen nyáron kellemesen hűvös, télen meleg, ezenkívül állandóan szabályozza a belső levegő páratartalmát. A vályogfal a levegő nedvességtartalmával együtt megköti a finom porszemeket, tűzálló, jó a hőtároló képessége, ezáltal a fűtési költségek jelentősen csökkenthetők.

A 3 szobás ház akár nagycsaládosoknak is élhető tereket biztosít. Télen a meleget gázkonvektoros fűtés biztosítja, de akár egy cserépkályha is visszaépíthető. A vízmelegítő villanybojler külön éjszaki áramról működik. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik (víz, gáz, villany, csatorna).
Az udvaron jó állapotú gazdasági épületek találhatóak: garázs, tároló, szeneskamra és baromfiudvar. A hátsó kertben akár szőlős, veteményes is kialakítható, a fúrt kútból az öntözés könnyen megoldható.

Újkígyós városa Békéscsabától 15 kilométerre, a térség másik nagy városától, Gyulától 20 kilométerre található. Nem messze a felújított szabadkígyósi Wenckheim Kastély. A város infrastruktúrája jó; bölcsőde, óvoda, általános iskola, idős gondozás, Művelődési ház, boltok, egészségügyi intézmények szolgálják ki a lakosság igényeit.

Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető!

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és bankfüggetlen hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban