Rejtett ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Újonnan épült, okos lakás a XIII. kerületben

597 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk a XIII. kerületben egy 90,29 nm-es belső alapterületű, nappali + háromszobás, ÉK-i fekvésű, teraszos, duplakomfortos, utcai nézetű lakás.

A lakás a Dózsa György úti metrómegálló közelében, csendes utcában épült, 64 lakásos társasházban várja korszerű, új otthont vagy befektetést kereső tulajdonosát. A projekt kiváló szakmai múlttal és referenciákkal rendelkező beruházó által, jogerős engedéllyel épült; nagy gyakorlattal, 25 éves tapasztalattal rendelkező szakmai gárda tervezésében.

A lakások frekventált elhelyezkedése miatt a belváros és a külső kerületek is gyorsan megközelíthetőek metróval (a 3-as metró megállója gyalog pár percre) vagy több troli és busz járattal. A Westend, Nyugati pályaudvar és a Duna Pláza is könnyen elérhető. A közelben a Duna-parti sétány, valamint iskola, óvoda, játszóterek is megtalálhatóak; bevásárlási lehetőség: Spar, CBA, Lidl, Rossmann, Lehel téri piac.

Az átgondolt, esztétikus külső és belső megjelenésű épület lakásainak alaprajzai rendkívül praktikusak, nagyon kevés úgynevezett holt teret tartalmaznak, gyakorlatilag minden négyzetméter kihasználható, jól bútorozható.
Ennek a lakásnak minden szobája külön, az előszobából nyílik. A lakók kényelmét a a két fürdőszoba (az egyik zuhanyzós a másik kádas) tovább emeli.

A belső tér esztétikai kialakításakor minőségi burkolatokat és szanitereket használtak.

A lakások teljes mértékben előkészítettek a legmodernebb okos funkciókra. Ezáltal telefonáról irányíthatja a TV-t, a lámpákat, a redőnyöket, a csaptelepeket. Akár a telefont is használhatja kulcs helyett, de sms-t is kaphat ha mondjuk megszólal a riasztó.

Az épület gépészeti felszereltsége kimagasló: a jelenleg legkorszerűbb, Mitsubishi Electric hőszivattyúkkal fémjelzett hőszivattyús hűtés-fűtés kedvezően alacsony üzemeltetési költségeket eredményez. A ház szigetelése, ablakai, A+ energiai besorolása ugyancsak biztosítják a rendkívül gazdaságos működtetést.

Az emeletekre való akadálymentes feljutást hidraulikus lift biztosítja. A ház földszinti teremgarázsában biztonságos parkolóhely vásárolható.

A lakásokra a CSOK, illetve az államilag kamattámogatott hitel is igénybe vehető, melyekről irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadónktól teljes körű, díjmentes tájékoztatást kaphat.

Ajánljuk mindenkinek, akik a jövő és álmaik élhető, modern otthonára vagy kiváló befektetésre vágynak. A lakás megtekintéséhez, időpont egyeztetéshez érdeklődjön bizalommal a megadott telefonszámon!

Bankó Róbert

Bankó Róbert

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (70) 948 9351
Bankó Róbert

Bankó Róbert

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (70) 948 9351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.