Újpest központban, a piac mellett 4 szintes üzletház kiadó

281 Nyomtatás Ajánlás Facebook

*** ÚJPEST KÖZPONTBAN, A PIAC MELLETT 4 SZINTES, 395 M2-ES ÜZLETHÁZ KIADÓ ***

Az Újpesti Vásárcsarnok és Piac közvetlen közelében kiadó ez az egyedi, négy szintes, tégla építésű, belső lépcsőházas, újszerű üzletház.

Az üzletház alagsori szintjén mosdók és raktárak, öltözők és egyéb kiegészítő helyiségek vannak, a földszinten, az emeleti szinten és a tetőtéri szinten, melyek egyenként közel 100 négyzetméteresek, az alaprajzon és a fotókon is látható kialakításban vannak nagyméretű terek.
Korábban jóga stúdió üzemelt a teljes üzletházban, ezt a berendezést tükrözik a fotók.

Az épületben cirko gázkazán biztosítja a fűtést radiátor hőleadókkal. Minden további fogyasztás is önálló mérőórával mérhető.

Műszakilag az ingatlan karbantartott, jó állapotú, a jelenlegi bérlő kiköltözését követően azonnal használatba vehető.

A szintek önállóan, külön-külön is megközelíthetőek a belső lépcsőházból, az üzletház szintenként zárható.

Az elhelyezkedés tökéletes: a Vásárcsarnok és a Piac közelsége növeli az üzletház láthatóságát és vonzerejét, így az ön üzlete folyamatosan a figyelem középpontjában lehet.

Az ingatlan számtalan tevékenység folytatására alkalmas!
Akár kereskedelmi vagy szolgáltatási, akár irodai vagy logisztikai profilban gondolkodik, ragyogó helyet tud itt számára találni, köszönhetően a rendkívül jó elérhetőségnek, valamint nagy méretének, de ezen belül a több kialakított szintnek és kiszolgáló helyiségnek.

Nézze meg és álmodja meg tevékenysége új, egyedi otthonát!

Csak néhány példa, amelyre az ingatlan tökéletesen alkalmas:
a kereskedelmi profilon kívül kialakítható benne wellness központ, egészségügyi vagy oktatási centrum, edzőterem, alkalmas rendezvényhelyszínnek, cégközpontnak, kulturális és közösségi helyszínnek, bármilyen klubnak vagy szolgáltató irodának.

A közlekedés ragyogó, a Vásárcsarnok és a Piac közelsége, beleértve a parkolóját is, rendkívül vonzó.

Az első havi bérleti díj, valamint két havi kaució letétele mellett az üzletház hamarosan használatba vehető. A bérlés feltétele közjegyző előtt tett egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat aláírása.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
=====

Parti Anikó

Parti Anikó

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban