Újszegeden, a megújuló Erzsébet Liget közelében, élni jó!

6031 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Újszeged legszebb helyén, kertvárosi (belvárosi), emeletes (3 szint) magánház eladó, mely egy gyönyörűen parkosított kertben, idilli környezetben található.

Telekméret: 18,52 m X 46 m = 852 m2
Alagsor: 127 m2
Földszint: 127 m2
Tetőtér: 96 m2
Teraszok: 32,40 m2 és 8,30 m2
Ingatlan hasznos alapterülete: 370 m2

A beosztása lehetővé teszi nagyobb létszámú programok lebonyolítását, de ugyanakkor biztosítja a család tagjai részére az intimitást is.
A kert parkosítása ezüstfenyőkkel, 40 éves aranytujával, orgonával, tulipánfával, levendulabokrokkal, rózsabokrokkal és sok egyéb dísznövénnyel betelepítve.
A locsolás – nagyhozamú – elektroszivattyús kútról megoldott.

Az amerikai konyha érdekessége az egyedi gyártású, valódi tömör tölgyfa fronttal beépített konyhabútor, mely egy légtérben található az étkezővel és a nappalival.
A nappalit két lépcsőfokos szinteltolás választja el az étkezőtől.
Mind a padlófűtés, mind a kertkapcsolat miatt, hidegburkolat található a nappaliban és a dolgozószobában is.
A nappali központi része a rendkívül elegáns kandalló.

A belső tölgyfa függőlépcső tartóelemei kézzel kovácsolt, egyedi gyártásúak.
A teraszok naptól, esőtől előtetővel védett, egyedi ácsmunkával készült, halfarkú szarufákkal, egyedi íves tartókkal díszített előtető, elöl és hátul.

Alsó szinten, vállalkozásra alkalmas műhely ipari árammal ellátva, raktár, iroda, mosdó-zuhanyzó, WC, , külön bejárattal.

A felső szinten az előtérből nyílik a négy hálószoba, és a fürdőszoba.

Fűtés alul felül központi, radiátoros gázfűtés.
Újra cserélt kombikazán, középső szint padlófűtés, használati melegvíz, hurokkialakításos, állandó keringtetéssel.
Azonnali melegvíz a csapok megnyitásakor!
Az épület új napkollektorral ellátott, mely jelentősen csökkenti az energiaköltségeket!

THERMOTON blokkfal 2 sor 30 cm (hőszigetelt PSHAB, 0,64 hőátbocsátási tényező U - W/m 2K), északi és déli homlokzat + 5 cm-es hungarocell hőszigeteléssel épült, alul tripla garázs (plusz még 3 beállási lehetőség az ingatlanra), vállalkozási tevékenységre is alkalmas, mely légkondicionálással ellátott.
Hamarosan napelemek biztosítják az energiaellátást az épületben, melyre az engedély már meg van, a kivitelezés folyamatban.

Buszjáratok, üzletek, éttermek, Napfény Aquapolis, Erzsébet liget, teniszpályák, Városi sportcsarnok, szabadtéri színpad, gyermekklinika, sportuszoda, Partfürdő, MTA Biológiai központ, gyógyszertár, orvosi rendelők, fogászatok, általános és középiskolák, templomok, új EPAM irodaház, a Bertalan híd, és a városközponthoz közel - de a főútvonalak közlekedési zajától távol.

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban