Újszerű am. N+2 szobás, autóbeállóval a Brüsszeli krt.-on

199 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Brüsszeli körúton 8 éve épült, újszerű társasházban amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, 78 m2 –es, igényes lakás kiadó. A zárt udvaron autóbeállási lehetőség biztosított.

A lakás központi tere a utcai erkéllyel is rendelkező nappali étkezővel és a diszkréten elkülönült konyhával. A nappaliból külön bejárattal rendelkező hálószoba nyílik, valamint innen jutunk a lakás teljes hosszában húzódó fedett erkélyre (loggia). Az előszobából balra haladva, a lakás túloldalán 1 hálószoba található, továbbá fürdőszoba és külön WC.
Fűtésétét gazdaságos gáz-cirkó rendszer biztosítja radiátor hőleadókkal, míg a nyár melegét minden szobában klímaberendezés enyhíti. Az ablakokra aluredőny lett szerelve, mely motoros felhúzással működő.
A lakás teljes körűen berendezett, a szükséges gépekkel fel van szerelve. Konyhában elektromos főzőlap, elszívó, mosogatógép, hűtő-fagyasztó szekrény.

Közös költség: 10 ezer Ft / hó.

A lakás biztonságát riasztórendszer biztosítja.

A környéken számos üzlet és szolgáltatás található, közelben troli és autóbusz megállóhely, de gyalogosan is könnyedén elérhető a belváros.

Dohányzás és kisállat tartása nem támogatott.

A lakás 2 havi kaucióval, számlával, hosszútávra kiadó. Családok érdeklődését is várjuk.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged legnagyobb ingatlanválasztékából válogathat.
Tel.: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.