Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Újszerű családi ház Koroncón!

1862 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr vonzáskörzetében, Koroncó-Haraszton 2010 ben épült 130 nm-es családi ház eladó.
A falutól pár száz méter távolságban lévő településrészen épült házban 3 hálószoba, tágas nappali, amerikai konyha-étkező, fürdő, külön WC, háztartási helyiség, és a konyha elengedhetetlen tartozéka, a kamra került kialakításra. Az utcáról a házhoz egy fedett gépkocsibeálló alá tudunk beparkolni. A túlnyúló tető takarása alatt esőben is szárazon mehetünk be a házba. Az előszobában kabátot lerakva a közlekedővel egybenyíló nappaliba érkezünk. Rendkívül tágas és világos. Hatalmas, a konyhával, étkező résszel egybefüggő légtérben igazán szabadnak érezzük magunkat. A ház háta mögött egy nagyméretű fedett terasz van, ami szerves részét képezi a konyha étkezőnek. A nagyméretű teraszajtót kinyitva, pár lépés után akár oda is teríthetünk. A nyári meleg elviselése miatt, klíma került beszerelésre.
A nyüzsis nap után a három különböző méretű szobában mindenkinek van lehetősége elbújni, visszavonulni. A fürdőben zuhany és kád is van. Nyugodtan tudunk a kádban relaxálni, mert van külön WC is.
A háztartási helyiségben van a fali gázkazán. A mosógép, szárítógép is itt kapott helyet.
A ház környéke csendes, nyugodt. A településrészen rohamosan épülnek már az új házak, nemsokára összeépül a faluval. A telek 1000 négyzetméteres, a terasz mögött elegendő hely áll rendelkezésre gyermekeknek játszótér kialakítására, vagy akár még kis konyhakert létrehozására is.
A háztól alig 100 méretre van a buszmegálló, ahonnan napközben 15 menetrend szerinti járat megy Győrbe. Menetidő átlag 35-40 perc.
A falu infrastruktúrája jó, alap üzletek, iskola-ovi-bölcsi van. Fejlődik a falu, Győr közelsége, vonzereje, munkalehetőségei miatt kedvelt lett az idetelepülők körében. Itt még nem zsebkendő nagyságú területen élhetünk, a szomszéd nem lát bele a tányérunkba, ha kiülünk a teraszra és grillezünk.
Amennyiben a Koroncói családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található telek, családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.