Újszerű ház a kertvárosban

811 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy újabb házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Garázs is kell? Ja és jó lenne, ha nem kellene az építésre várni 1-2 évet?

Pont egy ilyen eladó házat ajánlok Önöknek, amibe akár már december elején be is lehet költözni.

Székesfehérvár egyik legszebb kertvárosrészében, Sóstón, csendes utcában, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott, 758 négyzetméteres telken került megépítésre ez a ház. A 137 négyzetméteren nappali, 3 hálószoba, konyha, spájz, 2 fürdőszoba és fűtött garázs található. Udvar felől egy fedett terasz is lehetőséget ad a szabadban való pihenésre. A kertben tároló a szerszámoknak és az öntözőrendszernek.

Az épület minőségi anyagokkal került kivitelezésre. Az Ytong falat, külsőleg grafitos szigetelés borítja. A tetőt Bramac cserép fedi. A külső Sofa fa nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel készültnek. A minimális energiaigényű kivitelezés, valamint a kombi gázkazánnal működtetett padló- illetve radiátoros fűtés kedvező üzemeltetést biztosít.

A parkosított, saját kúttal és automata öntözőrendszerrel ellátott, gyümölcsfákkal beültetett kertben bőven van hely játszótérnek, vagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta és a család kedvenceinek legyen hol rohangálni. De akár még egy medencének is lenne helye.

Elhelyezkedés szempontjából is jó helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város gyorsan elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!
Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban