Újszerű ház, beépíthető tetőtérrel

2535 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tokorcson, Sárvártól 11, Celldömölktől 4 km-re, csendes, rendezett utcában eladó ez a 2011-ben épült, jelenleg is nagyon jó állapotú ház. Az épület tetőtere beépíthető ennek érdekében a víz, csatorna és a fűtés kiállások fel vannak vezetve. A földszinti 77 nm-es lakótér, nappali+2 szobás, praktikus elrendezésű. A tágas előszobából lehet majd megközelíteni a tetőtéri szobákat, ahol további 60 nm-en, 2-3 szoba is kialakítható, fürdőszobával.
A beépített konyhabútor jó állapotú és maradna. A fürdőszobai kerámia burkolat, mosdó, szekrény és szaniterek szintén szép állapotban vannak. A nappaliból megközelíthető, hátsó kijárattal is rendelkező, tágas háztartási helyiség hasznos része a háznak.
Az épületet egy nagy teljesítményű vízteres kandalló fűti - radiátoros hőleadással - mely a tetőtér beépítése esetén is elegendő hőt tud előállítani az egész ház számára. A külső hőszigetelés elkészült, csak a falfelület színre festése várat magára, de azt a jelenlegi tulajdonos a vevő kérésére elkészíti, benne van az árban.
Az 1408 nm-es telek, kellően széles, jól használható, hátul néhány gyümölcsfával, de a további kertrendezés/építés az új tulajdonos feladata lesz.
Mivel a tulajdonos építőipari kivitelezéssel foglalkozik, szívesen elvégez a házon további munkálatokat a vevő kérésére, de külön költségért. pl: tetőtér szigetelés, tetőtér teljes beépítése, ereszcsatorna elkészítése stb.

Hívjon, ha kérdése lenne, vagy megnézné ezt a jó kis házat!

Tóth István

Tóth István

Ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (70) 321 2718
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban