Újszerű luxus ház a kertvárosban

738 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Két kocsinak garázs is kell? Ja és jó lenne, ha nem kellene az építésre várni 1 évet?

Pont egy ilyen házat ajánlok Önöknek.

Székesfehérvár egyik legszebb kertvárosrészében, csendes utcában, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott, 805 négyzetméteres telken került megépítésre ez a ház. A 176 négyzetméteren nappali, 3 hálószoba, konyha, gardrób, háztartási helyiség, fürdőszoba, +1 WC és dupla, fűtött garázs található. Udvar felől egy nagy fedett terasz is lehetőséget ad a szabadban való pihenésre.

Az épület minőségi anyagokkal került kivitelezésre. A 30 cm-es téglafalat külsőleg szigetelés borítja. A tetőt Bramac cserép fedi. A külső nyílászárók hővédő üvegezéssel készültnek. A minimális energiaigényű kivitelezés, valamint a kombi gázkazánnal működtetett padló- illetve radiátoros fűtés kedvező üzemeltetést biztosít. A nappaliban klíma segíti a meleg elleni védekezést. A tetőn lévő napelemek pedig a villanyszámla csökkentéséről gondoskodnak.

A parkosított, saját kúttal és automata öntözőrendszerrel ellátott kertben bőven van hely játszótérnek, vagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta és a család kedvenceinek legyen hol rohangálni. De akár még egy medencének is lenne helye.

Elhelyezkedés szempontjából is jó helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város gyorsan elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban