Újszerű luxus ház a kórház mellett

228 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Két kocsinak garázs is kell? Ja és jó lenne, ha nem kellene az építésre várni 1 évet?

Pont egy ilyen házat ajánlok Önöknek.

Székesfehérvár egyik legszebb kertvárosrészében, a kórház közelében, kerítéssel körbe határolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott, 552 négyzetméteres telken került megépítésre ez a ház, egy korábbi kisebb ház teljes átépítésével. A 164 négyzetméteren nappali, 3 hálószoba, konyha, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba, tárolóhelyiség és dupla, fűtött garázs található. A tároló önálló vizesblokkal rendelkezik. Alkalmas konditerem, szauna, iroda, vagy üzlethelyiség kialakítására is. Az udvar felől egy nagy fedett terasz lehetőséget ad a szabadban való pihenésre. Az udvaron a jakuzzi számára előkészítve a kiállás.

Az épület minőségi anyagokkal került kivitelezésre. A téglafalat külsőleg 20 cm-es szigetelés borítja. A külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültnek, melyeket motoros redőnyökkel is felszereltek. A minimális energiaigényű kivitelezés, valamint a kombi gázkazánnal működtetett padlófűtés kedvező fűtésköltséget biztosít. A nappaliban klíma segíti a meleg elleni védekezést. A tetőn lévő 8 kW teljesítményű napelemek pedig a villanyszámla csökkentéséről gondoskodnak. A mindig friss levegőről beépített szellőztető rendszer gondoskodik, ezáltal a szálló por mennyisége is elenyésző. Ritkán kell törölgetni a bútorokat.

Az ár nem tartalmazza a konyhabútort.

A parkosított és automata öntözőrendszerrel ellátott kertben bőven van hely játszótérnek, vagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta és a család kedvenceinek legyen hol rohangálni. De akár még egy medencének is lenne helye.

Elhelyezkedés szempontjából is jó helyen van ez az otthon. A telek két utcafrontos. Az autópálya és a város gyorsan elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje. Kórház, Halesz park, bevásárlási lehetőség pár perces sétatávolságon belül.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető! Gyakorlatilag azonnal költözhető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban