Újszerű mediterrán stílusú ház eladó Gyenesdiáson

1593 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék figyelmébe ajánlani egy meghitt környezetben elhelyezkedő csendes utcában 2010-ben épület, BALATONI PANORÁMÁS mediterrán stílusú 118m2-es családi házat Gyenesdiáson garázzsal.
Az ember sok helyen érzi jól magát, de ez a hely kellemes környezetben van, közel az erdő, oldalra letekinte a szobákból látni a Balatont. Mi kell még ezen kívűl?

A LAKÓÉPÜLET elrendezése: Itt tudni kell, hogy a ház mediterrán stílusban épült könnyűszerkezetes A+ kategóriás házról van szó. Itt szinteltolásos megoldásban tervezték a ház egyes részeit.

• Földszint: Az előszobán át egy amerikai konyhás nappaliba érünk. Itt korábban volt egy szép cserépkályha, de ezt közben helyhiány miatt kiették, de a kémény terészetesen megvan. Igény szerint ez megvalósítható.
Itt a konyhai rész még kialakításra vár, de a kiállások természetesen már adottak. Ezen a szinten még található egy toalett. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. A bejárat mellett egy kis teraszon át jutunk be, ez akár megnagyobbítható és kihasználható.
• Ebből a részből egyszer egy ajtón át lejuthatunk a garázsba, másfelől mellette felfelé haladva jobbra elcsúsztatva egy szintre jutunk. Itt található egy tusolós fürdő, egy studió vagy gardróbnak is lehet használni, valamint egy hálószoba.
• Felső szintre tovább haladva balra egy fával burkolt lépcsőn jutunk fel. Itt egy meghitt kis privát szférát alakítottak ki, ami egy másik hálószobából áll és egy külön bejáratú komplett fürdőből (kád, tusoló toalettel). Ez is Balatonra néző.

• A ház mögött egy kis faház kapott helyet. Ami fatárolásra van használva jelen pillanatban.

• Főbb jellemzők:

• A telek 1000 m2-es és gondos kezekben van. Nagyon szép kerttel rendelkezik, van jó néhány árnyékot adó fa is. Ide elektromos kapun keresztül jutunk be.
• A ház 118 m2 alapterületű, 2 szintes ill. szinteltolásos inkább. 2010-ben könnyű szerkezetesen épült cserép fedéssel és folyamatos karbantartáson ment keresztül mind a mai napig.
• Az épületben egyedi gáz fűtés jellemző padlófűtéssel, emellett cserépkályha díszíti a nappalit, ami nagy hidegben kellemes meleget tud biztosítani. Bosch kondenzációs kazán van beszerelve, mely rendelkezik 60 l-es víztárolóval.
• A ház keleti és déli tájolású abszolut balatoni panorámás.
• Balatonpart 1,7 km-re van mindösszesen, gyalog 25 perc alatt kényelmesen leérhetünk a strandra, de kocsival 5 perc. Biciklis út is pár perc alatt elérhető. Az iskola kb 800m-re van, a gyermek még egyedül is el tud menni mindenféle probléma nélkül.
• Az ingatlannak jó minőségű, két réteges üvegezésű műanyag nyílászárói vannak szúnyoghálóval, redőnnyel.
• Az ingatlan szobáiban jó minőségű parketta található, közlekedőben is, a vizes helységekben és a nappaliban viszont kerámia burkolat található, amik természetesen padlófűtéshez tökéletes.
• Az épület állapota nagyon jó, mondanám, hogy nekem olyan érzetem van, mintha most készült volna. Ez az ingatlan azonnal költözhető!!!
• A csatolt alaprajz tájékoztató jellegű, néhány dolog pl. a konyhabútor ötletként van feltüntetve mint bútor, de ezt a képek úgyis igazolják majd.

Az ingatlan egy családiházas övezetben helyezkedik el. Keszthelytől mindössze 2 km-es távolságra van, autóval pár perc. Kórház, gyógyszertár, Interspar, Tesco, Alfapark 5 perc autóval.

Gyenesdiás az üdülőövezetek egyik kedvelt helye, a közeli Keszthely városa viszont idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK!

FONTOS ! Euróban történő fizetés esetén 170 000 euro az ingatlan ára ill. magyar forintban az aznapi árfolyamtól függ.

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, komolyak a szándékai, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! További képekkel tudok szolgálni.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Great opportunity on a great price!

I would like to introduce you this house which is a lightweight real estate. This house is made in 2010 in a Mediterranean style. It is 118m2 which has a garage too. The land is 1000 m2, very well kept property.

The location is in Gyenesdiás on a higher place close to the forest and around 700m from the main road. This place has a gorgeous view of the lake.

Please kindly check out the photos and the drawing too. You will see that this house a level shift house therefore each part has a few steps to approach.

There is no kitchen included of the house. The location is in the living room in order to make it as an American style kitchen.

The house has a regular heating system with a Bosh condensing boiler and there is a stove too as another alternative system to warm up the bottom level.

Please kindly check out the drawing as well as the photos and if it caught your attention please do not hesitate to contact me for further photos. I have a lot more.

Price would be 170 000 Euro.

Thank you indeed!

Best regards,

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522