Újszerű, rendezett családi ház eladó Vonyarcvashegyen

283 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok VONYARCVASHEGY egyik csendes utcájában, új házas környezetben 2015-ben átadott földszintes, jó elrendezésű mediterrán típusú családi házat. A helységek elrendezése praktikus, valamennyi helység nagyon kellemes, világos, jól át lett gondolva!

Fontosabb jellemzői, extrák:

• Telek nagysága 408 m2, a ház alapterülete 90m2 + 14 m2 terasz tartozik hozza. Ez egy amerikai konyhás nappaliból áll terasszal, 3 hálószobával, 1 fürdő külön toalettel, közlekedővel és szélfogóval.
• A ház 38cm-es Porotherm téglából épült, 20cm-es Isomaster EPS H80 (DRYVIT rendszerben) homlokzati hőszigetelést kapott, a födémre pedig 30cm-es ásványgyapot táblákat helyeztek. A tető cserépfedéses.

• 3 réteg üvegezésű premium minőségű fa nyílászárók lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval.
• Az épület fekvése déli és nyugati (udvari a kilátás). A szobák a kertre néznek, ami szépen parkosítva van öntözőrendszerrel, virágok ékesítik. Nagyon hangulatos.

• Az ingatlan körbe van kerítve, 2 autónak lett kialakítva hely, sövénnyel elválasztva, de az ingatlan előtt is ingyenes parkolási lehetőség van.

• Klímának be van csövezve és a riasztónak be van kábelezve.

Saunier Duval kazán gondoskodik a ház fűtéséről. Valamennyi helységben vegyes, részben padlófűtés van, részben radiátor. A jó szigetelésnek és ennek a típusú fűtésnek köszönhetően a ház fűtési költsége is alacsony.

• Valamennyi helységben premium minőségű, hideg és meleg burkolat található.
• A ház teljesen körbejárható járdán, ez le van térkövezve. A kert nem nagy, pontosan amire egy 2 gyermekes családnak szüksége van. A kertben kerti tárolónak van egy rész ami le van betonozva, erre igény szerint kerti tárolót lehet rakni.

Az ingatlan nagyon jó, csendes helyen van, szép a környezete. A 71-es úttól északra található, nincs messze az erdő. A közelben van iskola, bevásárlási lehetőség. A part kb 1km. Keszthelytől ez kb 4 km-re van ott meg mindent megtalál, mint bevásárlási céllal, mint pedig korház stb.

Balaton északi részének egyik kedvelt nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton talalható gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Balatongyöröki Kilátó, Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van, pl. Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség, valamint a Hévízi Termálfürdő. Ezek 5-15km-es körzetben megtalálhatók.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését vagy kérdése van, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! Komoly érdeklődő esetén előzetes időpont egyeztetéssel természetesen bemutatjuk az ingatlant!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.