Újszerű, rendezett családi ház eladó Vonyarcvashegyen

2236 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok VONYARCVASHEGY egyik csendes utcájában, új házas környezetben 2015-ben átadott földszintes, jó elrendezésű mediterrán típusú családi házat. A helységek elrendezése praktikus, valamennyi helység nagyon kellemes, világos, jól át lett gondolva!

Fontosabb jellemzői, extrák:

• Telek nagysága 408 m2, a ház alapterülete 90m2 + 14 m2 terasz tartozik hozza. Ez egy amerikai konyhás nappaliból áll terasszal, 3 hálószobával, 1 fürdő külön toalettel, közlekedővel és szélfogóval.
• A ház 38cm-es Porotherm téglából épült, 20cm-es Isomaster EPS H80 (DRYVIT rendszerben) homlokzati hőszigetelést kapott, a födémre pedig 30cm-es ásványgyapot táblákat helyeztek. A tető cserépfedéses.

• 3 réteg üvegezésű premium minőségű fa nyílászárók lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval.
• Az épület fekvése déli és nyugati (udvari a kilátás). A szobák a kertre néznek, ami szépen parkosítva van öntözőrendszerrel, virágok ékesítik. Nagyon hangulatos.

• Az ingatlan körbe van kerítve, 2 autónak lett kialakítva hely, sövénnyel elválasztva, de az ingatlan előtt is ingyenes parkolási lehetőség van.

• Klímának be van csövezve és a riasztónak be van kábelezve.

Saunier Duval kazán gondoskodik a ház fűtéséről. Valamennyi helységben vegyes, részben padlófűtés van, részben radiátor. A jó szigetelésnek és ennek a típusú fűtésnek köszönhetően a ház fűtési költsége is alacsony.

• Valamennyi helységben premium minőségű, hideg és meleg burkolat található.
• A ház teljesen körbejárható járdán, ez le van térkövezve. A kert nem nagy, pontosan amire egy 2 gyermekes családnak szüksége van. A kertben kerti tárolónak van egy rész ami le van betonozva, erre igény szerint kerti tárolót lehet rakni.

Az ingatlan nagyon jó, csendes helyen van, szép a környezete. A 71-es úttól északra található, nincs messze az erdő. A közelben van iskola, bevásárlási lehetőség. A part kb 1km. Keszthelytől ez kb 4 km-re van ott meg mindent megtalál, mint bevásárlási céllal, mint pedig korház stb.

Balaton északi részének egyik kedvelt nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton talalható gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Balatongyöröki Kilátó, Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van, pl. Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség, valamint a Hévízi Termálfürdő. Ezek 5-15km-es körzetben megtalálhatók.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését vagy kérdése van, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! Komoly érdeklődő esetén előzetes időpont egyeztetéssel természetesen bemutatjuk az ingatlant!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Dear inquirer,

I would like to bring this house to your attention in Vonyarcvashegy. This property is located in a very peaceful area, further from the E71 and still like 5 minutes away by car from the Lake Balaton. to the .
This house was built in 2015 in a mediterran style.

The land in 408 m2, the house has 90 m2 + 14 m2 terrace.
The layout is very practical. It has an American style living room with a kitchen, dining area, 3 bedrooms and 1 bathroom with a tub and a separate toilet and a hallway.
The garden is really nice and just perfect as a size. It is very well kept.
Inside there is no garage but there are a space for 2 cars inside.
The house is made by 38 cm Porotherm bricks and it has 20cm Isomaster EPS H80 insulation.
The ceiling has 30cm mineral wool insulation too.
The wooden windows have 3 glazed.
The building location has south and west.
There is a Saunier Duval boiler is taking care of the heating
The house has floor heating combined by radiators too.

Please kindly check the photos as well as the attached drawing regarding the layout. If this house has met with your acceptations or if you have any further question please do not hesitate to contact me via email or on the phone.
I will be more than happy to assist you.

Thank you very much for your attention!

Best regards!
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522