Újvárosi családi ház eladó!

323 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Újváros természetközeli részén kínálok megvételre egy 70 m2-es tégla építésű családi házat, mely a 70-es években épült egy 207 m2-es saroktelekre.
A lakás elosztása: nappali, 2 szoba, dolgozószoba, konyha étkezővel, előszoba, fürdőszoba, wc, kamra. A sok ablaknak köszönhetően a ház világos és jól átszellőztethető.
A fűtés kombi gázkazánról történik, a hőleadók radiátorok.
Az udvar térkövezett, egy nagyméretű, az utcáról és az udvarból is megközelíthető garázs és egy tároló is rendelkezésünkre áll.
Nem mellékes, hogy ez egy jó alapra épített, karbantartott, tehermentes ház mely nagyobb felújítások nélkül is azonnal költözhető.

Győr-Újváros 2 km-re található a belvárostól, a jó közlekedés miatt autóval és gyalog, autóbusszal is gyorsan, könnyen megközelíthető. Sportolási lehetőség az Aqua Sportközpontban, illetve iskola, óvoda, Széchenyi Egyetem, boltok, áruházláncok is a közelben elérhetőek. A háztól 2 percre egy gyönyörű horgásztó fekszik, kutyásoknak igazi paradicsom.

2 szobás panel vagy tégla lakás csere is érdekes lehet!

Irodánk ingyenes bank független hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. Több éve ingatlanjoggal foglalkozó Ügyvédünk ingyenes adás-vétel előtti tanácsadással segíti ügyfeleinket. Energetikai tanúsítvány beszerzését, mely az ingatlan eladáshoz ma már elengedhetetlen, rövid határidővel vállaljuk.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban