Utcafronti házrész hozzá tartozó udvarral eladó

1395 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Utcafronti házrész hozzá tartozó udvarral eladó

Az eladásra kínált ingatlan egy négy lakásos társasház utcafrontján helyezkedik el. 150 m2 saját terület tartozik hozzá. Az udvar nagyobb része közös tulajdonban van, ahova lehetőség van beállni autóval is egy kibetonozott bejárón keresztül. A ház külső és belső része is rusztikus stílus, ahol a fa gerendák, fa borítás és a tégla díszítés jellemző. A lakóterület 76 m2, a hozzá tartozó nyitott folyosó 20 m2.
A lakórész jelenlegi felosztás: előszoba, szoba, konyha-étkező egy légtérben, amelyből kisebb amerikai konyhás nappali is kialakítható, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC mosdóval, közlekedő és még egy olyan helyiség, amihez tartozik egy saját mosdó és WC. Ez lehet tároló, kamra, de akár egy kis lakrész is kialakítható belőle, mert egy külön, udvarról nyíló bejárata is van. Az épület rendelkezik egy nagy fedett terasszal, ahová hangulatos kiülőt lehet elhelyezni vagy egy fedett autóbeállóként használni. Néhány évvel ezelőtt a villamos és vízhálózatot és a tetőszerkezetet felújították. Valamint nyílászárókat cseréltek és a fürdőszobába egy okos bojlert szereltek.
A fűtése gázkonvektorral, vegyes tüzelésű cserépkályhával és egy inverteres klímával lehetséges. Az épület nagyobb része kb 80 cm szélességű vert fal, ami nagyon jól tartja a hőt. Vizesedés ellen alá lett szigetelve. Minden közműnek egyedi mérőórái vannak, mindig egyénileg leolvasható.
Korábban üzlethelyiségként is működött, ez a lehetőség most is adott a vállalkozó szelleműeknek.
De ajánlom befektetőknek is kiadásra, mert közel helyezkedik el több olyan nagy vállalathoz, céghez, amely sok munkaerőt foglalkoztat.
Az ingatlan jó állapotú és folyamatos karbantartott, tehermentes és azonnal költözhető.

Restály Éva

Restály Éva

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 571 9454
E-office
Most 100 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban