Üzlet és családi ház kihagyhatatlan áron

865 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Letenye város központjától néhány méterre eladó egy 110 nm hasznos alapterületű emeletes családi ház, melynek földszintjén egy üzlethelyiség van kialakítva. A házhoz egy kellemes méretű, mintegy 1000 nm-s terület tartozik.

A körülbelül 10 éve épített épület 3 részből áll. Az alagsor jelenleg tárolóként funkcionál, de ott kapott helyet a központi fűtést működtető fa tüzelésű kazán is. A magasföldszinten üzlethelyiség lett kialakítva, mely jelenleg is ki van adva. A lakórész a tetőtérben helyezkedik el, melynek végleges kialakítása és befejezése már az új tulajdonos feladata. Az ingatlan befejezéséhez már csak a fűtést kell kialakítani a lakórészben, valamint az esztétikai munkálatok vannak hátra. A jelenlegi kazán csak az üzlethelyiséget látja el meleggel, de mérete és teljesítménye alapján könnyen elég lehet a teljes ingatlan felfűtésére is.

Az épület nagyszerű lakhatási, és befektetési lehetőség is egyben, így aki egy kis vállalkozással képzeli el életét, bátran válassza ezt az ingatlant. Az üzlethelyiség könnyen átalakítható akár egy különálló lakórésszé is, így akár nagy családosoknak is ideális döntés lehet.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808