Üzlethelyiség a belváros peremén

2999 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Üzlethelyiség a belváros peremén

Jánoshalma belvárosában, 500 méterre a Béke tértől eladó ez a remek üzleti lehetőségeket kínáló ingatlan.

A telek 1916 m2 területű, amelyből a vasbeton vázzal rendelkező, külső tégla falazattal, fém tetőszerkezettel valamint Lindab tetőfedéssel ellátott épület 750 m2 helyet foglal el.

Jelenlegi kialakításában közel 500 m2 hőszigetelt álmennyezettel rendelkezik, a fennmaradó rész teljes belmagassággal rendelkezésre áll, targoncával járható, 3 fázissal és leállásokkal biztosított. Az épület mellett a hátsó csarnokhoz futó betonozott út tehergépjárművek mozgását is lehetővé teszi.

Az épület előtt parkosított előkert kerti grillező hellyel, a hátsó részen jelenleg 600 m2 feltárcsázott szabad terület található, a fennmaradó rész betonozott.

A belső szigeteléseknek köszönhetően az épület fűtése nagyon jó hatásfokú, ráadásul a kazánhoz tartozó pellet adagolóval még egyszerűbb alacsonyan tartani a fűtési költségeket. A teljes közműhálózat és fűtésrendszer kicserélésre került, mindenhová új, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az ablakokra redőnyök, a termekbe klímák lettek felszerelve.

A jelenlegi működési profilhoz kapcsolódóan kiépített férfi és női mosdók, valamint egy saját beépített zuhanyzóval is ellátott szauna található még az épületben. Az épületen belül a helyiségeket elválasztó falak nagy része gipszkartonból készült, azaz könnyen egyedi igények szerint formálható a belső helyiségek elrendezése.

A létesítmény működő riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt.

Az ingatlan tehermentes, valamint pályázati támogatásban még nem részesült, HÉSZ szerinti besorolása LK-2.

Jelenleg sportcentrumként üzemel, de lehetőség van vendéglátóhely, iroda, raktárcsarnok vagy kereskedelmi egység kialakítására is.

A kiköltözéshez 3 hónap szükséges.

Irányár: 95.000.000,- Ft

További információért illetve kérdés vagy időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal!
Jéga-Szabó Gábor
70/427-9422

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Jéga-Szabó Gábor

Jéga-Szabó Gábor

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Karrierigazgató
Szeged
+36 (70) 427 9422
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban