Üzlethelyiség, iroda, lakás – az Ön igénye szerint!

179 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nádorváros frekventált részén eladó, egy nettó 135 m2-es, tégla családi ház 353 m2-es telken, melynek tulajdoni lap szerinti besorolása kivett lakóház, udvar - üzlet és lakás -.

Az ingatlan 38 cm-es téglából épült, mely 10 cm külső szigetelést és hőszigetelő vakolatot kapott. 2000-ben az épületet teljeskörűen felújították, megtörtént a vezetékek és burkolatok cseréje, kialakításra kerültek az esztétikus és minőségi fürdőszobák és konyhák.

A fűtést 2020-ban korszerűsítették, melynek során kombi kondenzációs gázkazán került beépítésre. A hőleadók az épületben mindenhol lapradiátorok.

A nyári napokon az épület temperálásáról a földszinten és a tetőtérben beszerelt klíma berendezés gondoskodik.

A nyílászárók kétrétegű üvegezésű, minőségi fa nyílászárók.

Az ingatlan védelmét kamerarendszerrel kombinált riasztóberendezés biztosítja.

A háromszintes ház elrendezése:
Földszint: előszoba, üzlethelyiség, közlekedő, fallal leválasztott üzlethelyiség/iroda található, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC, tároló, terasz

Tetőtér: előszoba, lépcsőfeljáró, irodahelyiség, konyha, fürdő zuhannyal, WC-vel és bidével

A tetőtér a teraszról külön bejáraton át érhető el, így igény esetén az emeleti rész a földszinttől teljesen külön is használható, akár irodaként, akár lakóegységként.

Amennyiben a földszinti 30 m2-es üzlethelyiség elegendő az üzleti tevékenységre, a földszinti hátsó rész kis garzonként is hasznosítható.

A lehetőségeknek csak az Ön képzelete szab határt!

A pince 30 m2 alapterületű, egy tárolóhelyiségből áll.

A parkosított udvarban a kerti szerszámok, kerékpárok tárolására alkalmas melléképület található. Itt füvet egyáltalán nem kell nyírni, köszönhetően a praktikus műfű borításnak.

A ház előtt térkövezett beállót alakítottak ki, mely egy gépkocsi parkolását teszi lehetővé.

Az épületre a napelem felszerelése folyamatban van!

Ideális lehet cukrászdának, kávéháznak, ruházati boltnak vagy szépségápolási egységnek, de akár irodának, lakásnak is!

Az ingatlan tehermentes!

Nádorváros Győr egyik legkedveltebb városrésze, ahol jó élni! Az ingatlan elhelyezkedése kifejezetten előnyös: könnyen megközelíthető, a Belváros és az autópályafelhajtó 10-10 perc alatt elérhető.

A városrész infrastruktúrája fejlett. Az ingatlan közelében óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő, több bolt, egyéb szolgáltató egységek találhatóak!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk díjmentes jogi tanácsadással, bankfüggetlen hitelügyintézéssel!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban