Üzleti lehetőség a Paradicsomban

3348 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ÁRCSÖKKENÉS!!!

Eladásra kínálom Gyula paradicsomi városrész frekventált helyén lévő 57 m2 alapterületű korábban vendéglátóhelyként üzemelő ingatlant. Az épület kiváló szerkezeti állapotban van, kívül-belül frissen festve, környezete rendezett, így minden feltétel adott egy vállalkozás elkezdéséhez vagy folytatásához. Kihasználható a beépített tetőtér lehetősége is, mely 40 m2, így összesen közel 100 m2 áll rendelkezésre. Jelenleg üzleti ingatlanként van bejegyezve, de az OTÉK nem gördít akadályt a lakóingatlannak való átminősítés útjába.

A telek területe 406 m2 mely 95%-ban beépíthető, valamint az ingatlan rendelkezik saját parkolóhelyekkel a közvetlen környezetében, így kiválóan alkalmas lehet akár nagyobb beruházás kivitelezésére is. Egy ilyen beruházásról korábban már készült terv, mely komolyabb szándékú vevő esetén ötletként áttekinthető.

A tulajdonos nem zárkózik el a vételár részletekben való kifizetésének lehetőségétől, valamint az ingatlant az aktuális napi középárfolyamon történő külföldi fizetőeszközzel való megvásárlásától sem!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, ez a remek üzleti lehetőségű ingatlan mely a paradicsomi városrész frekventált részén található, keressen bizalommal akár hétvégén is!

Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban