Üzletkomplexum Szigetszentmiklóson

1345 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szigetszentmiklóson eladóvá vált egy komplexum, amely a Retro söröző, a Bucka abc (bolt) és egy külön munkásszálló egyben.

Tökéletes befektetőknek, számtalan lehetőség rejlik az ingatlanban.
Az ingatlan 2 főépületből áll, mellette az udvaron kerti tárolók vannak. Az egyik épület emeletes téglaépület, amelynek két üzlethelyisége van és az utcáról nyílnak. A Retro sörözőnek nagy forgalma és vendégköre van, csak úgy, mint a Bucka abc-nek. Mind a kettőnek van bérlője, így bérlővel együtt eladó. A Retro sörözőnek van kinti, utcai fedett terasza. Ennek az épületnek az emeleti szintjén 4 db szoba található, mely minimum 12 fő elszállásolására alkalmas (szobánként külön fürdőszoba és WC van), illetve van egy közös konyha és ebédlő. A bérleti díj jelenleg 2.500 Ft /fő/nap. Az épületben padlófűtés van, az üzlethelyiségek klímával felszereltek. Ez a főépület 2x kb. 100 m2-es.

A másik épület könnyűszerkezetes munkásszálló 17 db szobával, mely összesen 60 fő befogadására alkalmas. Található még az ingatlanban egy közös konyha étkezővel, valamint férfi és női mellékhelyiségek, illetve zuhanyzók. Ez az épület azonban felújításra szorul. A szobák 1.500.- Ft/fő/nap bérleti díjért vannak kiadva jelenleg.
Egy kis felújítás után a bérleti díj növelhető! Ezt a szállót a nagy udvarról lehet megközelíteni. Az udvar alkalmas több autó díjmentes parkolására. A munkásszálló mellett van fedett terasz rész az udvaron belül. A munkásszálló kb. 145 m2-es.

A telek mérete: 1.440 m2.

Az infrastruktúrája kíváló az ingatlannak. Közel van a buszmegálló, ahonnan a központba hamar el lehet jutni. Az ingatlant aszfaltos útról lehet megközelíteni.
Az ingatlan tehermentes.

Az ára 87.000.000 Ft, amely irányár.

Az ingatlan árába beletartozik a teljes felszereltség és bútorozottság.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

In Szigetszentmiklós, a complex has become for sale, which is the Retro pub, the Bucka abc (shop) and a separate workers' hostel.

Perfect for investors, there are countless opportunities in the property.
The property consists of 2 main buildings, next to which there are garden storage rooms in the yard. One of the buildings is a two-story brick building with two business premises and opens from the street. The Retro Brasserie has a lot of traffic and guests, just like the Bucka abc. Both have a tenant, so they are for sale with a tenant. The Retro Brasserie has an outdoor street-covered terrace. There are 4 rooms on the first floor of this building, which can accommodate a minimum of 12 people (each room has a separate bathroom and toilet) and there is a shared kitchen and dining room. The rent is currently HUF 2,500 / person / day. The building has underfloor heating and the business premises are equipped with air conditioning.

The other building is a lightweight workers' hostel with 17 rooms, which can accommodate a total of 60 people. There is also a shared kitchen with a dining area, as well as male and female restrooms and showers. However, this building needs renovation. The rooms are currently rented for 1,500 HUF / person / day.
After a little renovation, the rent can be increased! This hostel can be reached from the large courtyard. The yard is suitable for free parking for several cars. Next to the workers' hostel there is a covered terrace inside the yard.

The size of the plot: 1,440 m2.

The infrastructure of the property is excellent. The bus stop is close by, providing quick access to the center. The property can be accessed from an asphalt road.
The property is unencumbered.

The price is 87,000,000 HUF.

The price of the property includes full equipment and furnishings.

I offer my clients completely free credit administration and other services (lawyer, energetic).
You can call me anytime, 24 hours a day, I am immediately available.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Ingatlanértékesítő
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.