Vállakozásra alkalmas családi ház üzlethelyiséggel Segesden!

203 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Üzlethelyiséget keresel vagy családi házat? Most egyszerre mind a kettő teljesülhet, megvalósíthatod álmodat! Cukrászda, pékség, fodrászat, kávézó, kereskedelem, minden formának megfelelő helyiség az alsó szinten utcára nyíló bejárattal! Ugyanitt található még iroda, műhely, raktárak, fürdő külön WC-vel, lépcsőház. A két bejárat lehetőséget ad a szintek leválasztásához, elkülönítéséhez. De akár két generáció is élhet ebben a családi házban együtt, mégis teljesen elkülönülve, mert az alsó szint nem csak üzletnek, de lakásnak is használható. A felső szinten lett kialakítva a lakótér. Ide tartozik 3 szoba, konyha, kamra, közlekedő, fürdőszoba és külön helyiségben a WC. Két szobához nagyméretű, tágas erkély is tartozik növelve ezzel is a komfort érzetet. Itt a padozat hagyományos, jó minőségű parketta, míg az épület többi részei járólappal burkoltak. A meleg vizet szintenként külön villanybojler állítja elő. A fűtésről jelenleg központi gázkazán gondoskodik, de ha a szükség megkívánja, vegyes tüzelésű kazán is a rendelkezésre áll! Az udvaron további helyiségek, tárolók, és egy nagyobb méretű autónak is megfelelő garázs található. A kertben dió és gyümölcsfák állnak.
Mindez Segesd központjában, a 68-as főút mellett, a Balatontól csupán 47 km-re! Nagyatád gyógyvízével 15 km-re, a szintén gyógyfürdővel rendelkező Marcali 30 km-re található!

Looking for a business or a family house? Now you can have both at the same time and make your dream come true! Confectionery, bakery, hairdresser, café, retail, all types of premises on the lower level with street entrance! There is also an office, workshop, storage rooms, bathroom with separate toilet, staircase. The two entrances give the possibility to separate the levels. But even two generations can live in this house together, yet completely separated, because the lower level can be used not only as a shop, but also as an apartment. The upper level is designed as a living space. It consists of 3 bedrooms, kitchen, pantry, hallway, bathroom and a separate toilet. Two of the rooms have a large, spacious balcony, which adds to the feeling of comfort. The flooring here is traditional, good quality parquet, while the rest of the building is covered with tiles. Hot water is provided by a separate electric boiler on each level. The heating is currently provided by a central gas boiler, but if required, a mixed fuel boiler is also available! In the courtyard there are additional rooms, storage rooms and a garage for a larger car. In the garden there are walnut and fruit trees.
All this in the centre of Segesd, next to the main road 68, only 47 km from Lake Balaton! Nagyatád with its thermal baths is 15 km away, Marcali with its thermal baths is 30 km away!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban