Vállalkozásra alkalmas családi ház eladó Fehértón

7458 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó egy vállalkozásra alkalmas családi ház Fehértón
Fehértó csendes utcájában eladásra kínálok egy 102 nm-es családi házat. A ház 2000 nm-es telekre épült, a 60-as években. A ház nappali, 2 háló szoba, gardrób, konyha, fürdőszoba, WC-vel, kamra, és egy közlekedő helységből áll. Az ingatlan falazata tégla, a felújítást elkezdte jelenlegi tulajdonosa, de a befejezés már az új tulajdonosra vár. A felújítás során víz, villanyvezeték csere megtörtént. A tető újra van rakva, nyílászáró csere is megtörtént. A konyha kivételével mindenhol laminált parketta van. JELENLEG A KONYHA ÉS A FÜRDŐ FELÚJÍTÁS ALATT VAN. A felújítás befejezése április végén esedékes. Ha a felújítási munka befejezése elött valaki vételi ajánlatot tesz, akkor lehetőség van a burkolatok saját ízlés szerinti kiválasztásra. Fűtése vegyes tüzelésű kazán radiátoros hőleadókkal. A fűtés egyenletesebbé tétele miatt beépítésre került egy 1000 literes hőtároló puffer tartály. A meleg vizet bojler biztosítja. A házhoz tartozik egy nagy méretű műhely ami vállalkozásra kiválóan alkalmas. A műhely folytatásában pedig egy régen istállónak használt 66 nm-es felújított raktár van. ez az ingatlan nagyon sok lehetőséget rejt magában. Az ingatlanra falusi CSOK igényelhető.
Irányár:24.700.000 Ft
Amennyiben a fehértói ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.