Vállalkozásra is alkalmas nagyméretű családi ház

4417 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Salgótarján központi, kertvárosi részén, nagyméretű, több generációs családi ház, vállalkozásra is kiválóan alkalmas lehetőségekkel eladó.

Az ingatlanban 2021-ig vállalkozás is működött. A vállalkozásra alkalmas helyiségek az épület földszintjén találhatók, melyek területe 150 m2, külön bejárattal rendelkező helyiségek.
Az udvar térkövezett, ahonnan egy nagyméretű garázs, 35 m2 raktár és 60 m2 alapterületű üzlethelyiség nyílik.
A földszinti helyiségek fölött ugyanekkora területen helyezkednek el az üzleti célokra ugyancsak alkalmas helyiségek, melyek az udvarról külső lépcsőn közelíthetők meg. Az udvar zárt, parkolásra alkalmas, de a ház előtt is biztosított a díjmentes parkolás.
Az épület teljes közművel ellátott, ipari árammal is rendelkezik, amely igény esetén tovább bővíthető. Az ingatlanhoz két fedett terasz tartozik. A földszinti lakótér 75 m2, amelyben egy nappali, egy konyha és egy étkező, valamint egy fürdőszoba található.

Az emeleti szintet két nagyszoba, külön wc helyiség, valamint extra nagy fürdőszoba alkotja. A fürdő luxus minőségű bútorzattal és szaniterekkel felszerelt. Az emeleti szint területe szintén 75 m2. Ezen szint feletti padlásrész is beépíthető.

A ház építése során extra jó minőségű anyagokat használtak fel úgy az épületszerkezethez, mint a gépészeti részhez. Az épület fűtését turbó gázkazán biztosítja.

A közelben orvosi rendelő, piac, szupermarketek, üzletek, buszmegálló található.
Az utca rendezett, az épület előtt térkövezett járdán lehet közlekedni.

Faragó Ferenc

Faragó Ferenc

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (70) 421 5755
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.