Vállalkozna vagy nagy házat keres? – Megtalálta!

13411 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Jó helyen lévő, nagyobb házat szeretne? Fantáziája szerint átalakítaná?
Akkor Önnek szól, ez a most megvételre kínált bári ingatlan!

Az ingatlan önkormányzati tulajdonban van, a lakóházzá minősítésig központi konyha besorolással rendelkezett, jelenleg már lakóház státusszal bír. Jelenleg nincs használatban, de kisebb belső felújítás után üzembe állítható. Az épület 137 m2-es, az utcafronti része 14,3 m, 2 db műanyagra cserélt, két szárnyú ablakkal. Az épület állapota átlagos, a korábbi működésből adódóan történtek karbantartások és állagmegóvási munkák.
Nagyobb felújítás keretében kicserélték a külső nyílászárókat, a csatornát cserélték, illetve új tető került az épületre. Ipari áram is rendelkezésre áll.

Az épület sok helyiséggel rendelkezik, kiváló elrendezésekre ad lehetőséget. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

A ház az 56-os út mellett helyezkedik el egy 150 m2-es parkolóval, ami az épület mellett található.

Ajánlom hasonló tevékenységre, de kiválóan hasznosítható többféle vállalkozási célra, illetve jó helyen lévő házra vágyóknak is tökéletes választás. A település Duna melletti fekvése, Mohácshoz és a mohácsi ipari parkhoz való közelsége vonzóvá és jelentőssé teszi, és segíti az ingatlan melletti elköteleződést.

Várom hívását és egyeztetünk egy időpontot! Keressen bátran elérhetőségeimen, akár hétvégén is!

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>