Vállalkozna,vagy befektetne? Ez egy jó ajánlat!

5949 Nyomtatás Ajánlás Facebook

-Akár egy jó befektetést szeretne
-Akár egy vállalkozásba kezdene
-Akár egy családi házra vágyik, ez az ajánlat Önnek szól!
Jelenleg is jól működő söröző üzemel az épület utcai részében. A bérlő tovább üzemeltetné a már évek óta bérelt épületet.
Nagyon jól megközelíthető helyen van,a parkolás a nap bármely időszakában gond nélkül megoldható. A vendéglátó egység melegét cirkófűtés biztosítja. A folyamatosan karbantartott épület felújított villamoshálózattal rendelkezik. Jelenleg a térkövezett kapubejáró fedett kerthelyiségként funkcionál . A 70 nm-es üzlethelyiség két vendégtérből,a kiszolgáló térből,konyhai előkészítőből és a mosdókból áll.
Vendéglátáson kívül más lehetőségeket is rejt magában az épület: több kereskedelmi szolgáltatásnak,akár egészségügyi vállalkozásnak,szépség ipari tevékenységnek és számos vállalkozásnak is helyet adhat.
A jelenlegi telek megosztásra kerül,így akár két külön ingatlan is működhet egymástól függetlenül az összesen 750nm területen.
Az üzlet mögötti területen egy 30 nm-es ,szoba,konyha,zuhanyzós lakóépület ,egy kb.25 nm-es garázs ,illetve nagy alapterületű tároló található. A lakótér fűtése gázkonvektoros.Jelenleg raktárként van hasznosítva. Ennek az ára 18000000 Ft.
A két épületrész külön mérőórákkal rendelkezik.
A telek megosztása után a hátsó részhez bejárást kell biztosítani.

Ha érdeklődését felkeltette a több lehetőséget rejtő ajánlat,nézzük meg együtt!

Hosszúné Jakab Judit

Hosszúné Jakab Judit

Ingatlanértékesítő
Nagykanizsa
+36 (30) 586 7920
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban