Vállalkozó családok és befektetők, figyelem

1561 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Csongrád-Csanád megyei Makón, a fürdőváros szívében, kínálok Önnek megvételre egy nem mindennapi lehetőséget: 13 éve működő vállalkozást vevőkörrel, ingatlanokkal, gép és – járműparkkal, a közkedvelt Hagymatikumtól csupán 1 km-re.

A 6893 m2-es telken több épület is található, köztük 3 db, jelenleg lakóingatlanként funkcionáló családi ház, amelyet vállalkozók, befektetők apartmanként is hasznosíthatnak. A tágas tereknek és a rendelkezésre álló szobáknak köszönhetően családok, nagyobb baráti társaságok üdültetésére is kiválóak, vagy céges rendezvényekre. A Spanyolországból hozott minőségi alapanyagok segítségével pedig prémium hatású lett a belső enteriőr. Az Ön és vendégei kényeztetését a már meglévő medence, konditerem és szolárium tovább növeli.

A lakossági ingatlanok mellett ipari ingatlanok is találhatók a területen, így a jelenlegi fakereskedésként működő vállalkozás – a már bejáratott vevőkörnek köszönhetően - Tüzépként nyereségesen üzemeltethető a jövőben is. A szállításhoz szükséges kamionok, teherautók, markolók szintén rendelkezésre állnak és az eladási árat képezik.

A vállalkozáshoz tartozik még:
+ 1 db kétszintes 400 m2-es raktár,
+ 1 db nyitott 700 m2-es csarnok,
+ 1 db kamion javításhoz, gumicseréhez felszerelt műhely

Jármű állomány:
+ 6 db kamion: VOLVO És DAF (évjárat 2011-2016)
+ 6 db pótkocsi a kamionokhoz
+ 3 db billencs autó
+ 1 db 14 tonnás forgó kotró
+ 1 db targonca
+ 1 db hídmérleg

A vállalkozás forgalma: 120 millió Ft/év
A cég pályázatra is alkalmas, így akár 60-70 millió Ft-os támogatást is kaphat.

Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy megszeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.