Valósítsa meg elképzeléseit Békéscsaba központi részén

4079 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsaba, a Tiszántúl déli részén fekszik, Békés megye gazdasági-földrajzi központja és székhelye. A városnál találkoznak a 44-es és 47-es főutak.
A megye-székhely központi részén találhatjuk azt a panel lakást, amelyet eladásra kínálok.
A város központjában, a Csaba Centertől pár lépésnyire épült fel az a társas házi ingatlan, amelynek a kilencedik emeletén találkozhatunk a 43 m2 alapterületű családi fészekkel.
Az ingatlan két oldalról is megközelíthető, a bejárati ajtókat mágnes zárral látták el a biztonságosabb tartózkodás szempontjából. Az épületben lift szolgálja a magasabb emeleteken lakók kényelmét, melybe megfigyelő kamerát is elhelyeztek. A bátrabbak a rendezett lépcsőházban akár gyalog is feljuthatnak a lakószintjükre.
Az ingatlanba érve egy közlekedő fogad bennünket, ahol az egyik falon beépített szekrényeket láthatunk. Ugyaninnen nyílnak a különböző helyiségek ajtajai. Így a fürdőszoba, amelyben a WC együtt tartózkodik a fürdőkáddal. Mellette a kisebb szobába léphetünk. majd a konyha következik a sorban és végül a nagyszobába érkezünk, amely szoros kapcsolatban van a gyönyörű panoráma kilátást nyújtó erkéllyel.
A szobák parkettával, a többi helyiségek járólappal lettek leburkolva.
Az otthon melegét központi fűtés szabályozza, egyedi hőmennyiség mérő használatával. A fűtési költség nem szokott megfizethetetlen lenni, mivel az ingatlant körbe fűtik a szomszédok is.
Az ingatlan felújításra szorul, bár a fürdőszoba pár éve kapott új arculatot. A felújítás lehetősége teret biztosít mindazon lakás vásárlók számára, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék átalakítani, felújítani ezt a csodálatos panorámával rendelkező, város központú kis lakást.
Az ingatlant ajánlom fiatal pároknak, első lakás megvétele szempontjából, mivel hitel, CSOK (egy gyermek vehető figyelembe a hasznos négyzetméter számítása miatt) igényelhető a lakásra. Továbbá befektetőknek is, mivel egy kis átalakítás után főiskolás fiataloknak is kiadhatóvá válik. Illetve ne feledkezzünk meg az idősebb korosztályról sem, akik kisebb lakásba szeretnének költözni, mivel az emeletek magasságát legyőzhetik a lift használatával.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit
06/ 303731760

Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760
Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760