Váltsa forintra a lehetőséget

3227 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Telek mérete: 803 m2
Főépület: 116 m2
Garázs: 24 m2
Melléképület/ Apartman: 60 m2

Otthonnak vagy befektetésnek!
Használja ki Mórahalom idegenforgalmi lehetőségeit!
Mórahalom központjában, közintézményektől, fürdőtől pár perc sétára kínálom eladásra ezt a szépen felújított házikót.
Két generáció lakhatására alkalmas, illetve aki kihasználná Mórahalom turisztikai adottságait, annak a bútorozottan átadásra kerülő külön épületben elhelyezkedő apartman bevételi lehetőséget biztosít.

Az ingatlanon 2015-ben a jelenlegi tulajdonosok felújítási munkálatokat kezdtek, nem kis fába vágva ezzel a fejszéjüket. A szerkezetileg stabil főépület falai vályogtéglából épültek 40-50 cm falvastagsággal, ezeken a robosztus falakon támaszkodik az új tetőszerkezet, új cseréppel.
Az egész épületet alászigetelték, a belső falfelületeket újra vakolták, a nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték és redőnyökkel látták el. Fűtéskorszerűsítés történt, melynek során gáz cirkó fűtés lett kiépítve, radiátor és új esztétikus konvektor hőleadókkal. A melegvizet önfelfűtő, kémény nélküli gáz bojler biztosítja, mely rá van kötve a Vaillant kazánra és egy kapcsolófordítással annak irányítása alá vonható. Megtörtént a villanyvezetékek áthúzása, padlóburkolatok cseréje. Egy szoba laminált padló burkolatot, a többi helyiség új hidegburkolatot kapott. A konyha nem túl nagy, de praktikus kialakítású, méretre készített új konyhabútorral. A fürdőszoba felújítása még folyamatban van ennek befejezése már valószínűleg az új tulajdonosra vár.
A főépületben található még egy viszonylag nagy kamra, ami régen előkészítő helyiségként szolgált disznó-vágások és szőlő feldolgozás alkalmával. Ennek folytatása a pince, illetve e felett pár lépcső-fok magasságban egy tárolásra alkalmas helyiség, ahol annak idején a kolbászok lógtak. Ezek eredeti állapotukban, de szépen karbantartva maradtak fenn.
A lakható melléképület falazata vályogtégla, szintén új nyílászárókkal. A fűtést konvektorok ( új, esztétikus ), illetve egy szép búbos kemence biztosítja. A két szoba laminált padló burkolattal van ellátva, az épület többi helyisége hidegburkolattal rendelkezik.
A szépen gondozott, parkosított udvaron található még az egy állásos garázs, tároló a kerti szerszámoknak és a tűzifának, illetve egy nyáresti borozgatásra, családi ebéd elköltésére alkalmas különálló, fedett terasz.

Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele!

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban