Van pénze?! Ne csak számogassa, Kölcsey-s!

419 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged belvárosának fő ütőerén, a Kárász utca közvetlen szomszédságában, műemléki környezetben kínálom ezt a páratlan, nagypolgári lakást. A házból kilépve rögtön a REÖK Palota csodás látványa fogad minket, egyik irányban a Kárász utcát, másik irányban az Árkádot érjük el néhány másodperces, vagy néhány perces sétával.

A környéken a közlekedés is kiváló, de annak hangja a lakásból egyáltalán nem zavaró, ugyanis az ablakok nem a körútra néznek, hanem a Kölcsey utcára.

A körfolyosós házba érve egy felújított lifttel juthatunk fel a harmadik emeletre, ahol egy függőfolyosó végén található a lakás. Belépve egy tágas előszoba fogad minket, ahonnan a mellékelt alaprajz szerint nyílnak a helyiségek. A lakás belmagassága egységesen 360 centiméter, így a nagy alapterületű szobák igazán impozáns benyomást keltenek. Jelenlegi konstrukcióban a lakás fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, azonban az 50 cm vastag falaknak, valamint a benapozottságnak köszönhetően január végén sem volt hideg a lakásban elzárt őrláng mellett.

Fontos tény, hogy a lakóközösség a kezdetek óta gondos gazdája a háznak, a födémeket is vasbetonra cserélték már korábban.

A lakás nem lakott, időpontegyeztetés utána bármikor tudom mutatni, a kulcsot magamnál tartom.

A lakás ára: 120.000.000 Ft

Szegedi Adorján
PRÉMIUM

Szegedi Adorján

11 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 413 0085
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban