Varázsoljon otthont e polgári lakásból

844 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom ezt a felújítandó, 44 négyzetméteres lakást csendes kis utcában a Magdolna negyed szívében. A klasszikus gangos ház rendezett, külső homlokzata felújított, a belső homlokzat és a lépcsőház csinosítása lesz a következő lépés. Az ingatlan egy második emeleti saroklakás – így ablakai nem csak a körfolyosóra, hanem a ház mögé is néznek.

A lakásban működik a gáz, víz, villany. Bútorozatlan, a konyha is berendezésre vár. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Felújítás során lehetőség van kombi cirkó beépítésére is. Minden helyiség ablakkal, természetes fénnyel rendelkezik.

Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt, az új tulajdonos igényei szerint formálható. A jelenlegi formájában 2 szobás lakás akár három szobássá is átalakítható., létrehozva egy amerikai konyhás nappalit. A fürdőszobából külön választható a wc, a 3,6 m belmagasság pedig lehetővé teszi galériák kialakítását is.

A környék ellátottsága kiváló, villamos- és buszmegálló is egy sarokra található: innen a négyes metró állomása egy, a Blaha Lujza tér kettő megállóra van. Sétatávolságra elérhető a Lidl, piac, gyógyszertár, orvosi rendelő, valamint iskolák és óvoda is. Mindezek alapján a lakást kisebb családok, fiatal párok számára ajánlom. Befektetésnek is jó, a házban jelenleg is több lakás ki van adva.

Az ingatlan teljes felújítását javaslom, bár kisebb esztétikai alakításokkal jelenlegi formájában is lakható.

Az ingatlan per- és tehermentes, gyorsan birtokba vehető, bármikor rugalmasan megtekinthető.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.