Városerdei felújított, téliesített nyaraló!

4671 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladóvá vált Gyula város Városerdei részén egy csendes, szép utcában található 1980-as években épült és 2023 évben felújított tégla falazatú téliesített nyaraló.
Az ingatlan statikailg kifogástalan állapotban van, a felújítások során a fürdőszoba, Wc, konyha helységek új burkolattal lettek ellátva. A fürdőszobába egy modern villanybojler is be lett szerelve. Az ingatlan igen alacsony rezsivel fenttartható, mivel a fűtéséről egy gazdaságos kandalló és elektromos radiátorok gondoskodnak. A ház villamos hálózat korszerűsítése (32 A), a vízhálózat cseréje is megtörtént. A tetőtér habszigeteléssel ellátott. A nyílászárók is cserélve lettek új hőszigetelt nyílászárókra 90 % ban.

Az ingatlan elosztása:
A földszinti részen található egy nappali, szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, Wc.
Az emeleten: 2 szoba, közlekedő, tároló, padlástér.

Az épülethez tartozik egy 8 m2-es fedett terasz is.
Az ingatlanhoz tartozik egy 450 m2-es teljesen körbekerített, parkosított udvar is, ahol kialakításra került egy tégla falazatú tároló helység, bográcsozó helység is.
Az ház lakóterülete: 54 m2.
Az udvar összesen: 450 m2.

Az ingatlan per-teher mentes és 1/1 tulajdonban van!

Amennyiben ez a jó elosztású, szépen felújított és festői környezetben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.
Üdvözlettel: Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban