Városerdei téliesített nyaraló elérhető áron!

4871 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Városerdei téliesített nyaraló elérhető áron!

Eladóvá vált Gyula város Városerdei részén egy csendes, szép utcában található 1980-as években épült és 2018 évben felújításokon átesett tégla falazatú téliesített nyaraló.

Az ingatlan statikailg kifogástalan állapotban van, a felújítások során a fürdőszoba korszerűsítése is megtörtént, amely során egy modern villanybojler is be lett szerelve. Az ingatlan igen alacsony rezsivel fenttartható, mivel a fűtéséről egy gazdaságos kandalló gondoskodik. A ház villamos hálózat korszerűsítése, a vízhálózat cseréje is megtörtént.

Az ingatlan elosztása:
Az ingatlanban található egy nappali, szoba, konyha, fürdőszoba, Wc.
A házhoz tartozó 27 m2-es terasz is téliesítve lett és ezzel egy tágas előszoba és összejövetelekre is alkalmas étkező helységet kapott tulajdonosa.

Az ingatlanhoz tartozik egy 450 m2-es teljesen körbekerített, parkosított udvar is, ahol kialakításra került több szép, könnyű szerkezetes tároló helység is.

Az ház lakóterülete: 52 m2.
Az udvar összesen: 450 m2.
Az ingatlan per-teher mentes és 1/1 tulajdonban van!

Amennyiben ez a jó elosztású, szépen felújított és festői környezetben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. Üdvözlettel: Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban