Városközpontban, új építésű házban lakás eladó

1077 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Remek befektetési lehetőség Gyula központjában!!!

Eladásra kínálom a képen látható lakást, amely a város közvetlen központjában, kiemelten frekventált helyen, mégis csendes környezetben helyezkedik el!
Az ingatlan remek befektetési lehetőséget nyújt, akár apartmanként is kiválóan hasznosítható, mivel az Európa szinten ismert fürdővárosban egész évben jelentős az idegenforgalom, így a városközponti és a fürdő-, illetve a vár közelében található apartmanok kihasználtsága igen jó!
Az épület új építésű, modern kialakítású, fűtése hőszivattyús rendszerrel, padlófűtéssel megoldott, így a fenntartása alacsony költséggel biztosítható. Falazata Porotherm téglából készült, melyet külső hőszigeteléssel láttak el, a nyílászárói korszerű, műanyag szerkezetek.
Az ingatlanhoz tartozó belső, zárt udvar az utca felől szárazkapun keresztül közelíthető meg, ahol térburkolattal ellátott parkolók kerültek kialakításra.
A lakás az épület 2. emeletén található, nagy terasszal rendelkezik, kisebb átalakítással akár két kisebb apartmanra is osztható, mivel kialakítása ennek megfelelő, két fürdőszobával rendelkezik.

Ebben az épületben egy földszinti iroda, illetve további két lakás szintén eladó!

Bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal!

Cseke Tamás

Cseke Tamás

Irodavezető
Békéscsaba
+36 (70) 364 9243
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.