Városközpoti erkélyes felújított lakás eladó

282 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Dombóváron a belváros szívében (1-2 perc sétával elérhető Penny, Spar, éttermek, boltok, szolgáltatások, iskola, óvoda, bank, gyógyszertár, orvosi rendelő, kormányablak stb.), eladóvá vált egy saját részre, magas minőségben felújított, 2 szobás, távfűtéses, loggiás, 54 négyzetméteres, világos lakás.
Az ingatlan mindkét szobája a felújítás során 16mm vastag, nagy kopásállóságú laminált parkettával lett lerakva, többi helyiség kerámia burkolatot kapott, új hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, a víz és a villanyvezeték teljes cseréje megtörtént.
Az egyedi gyártású diófa frontú konyhabútorban kapott helyet a sütő és az indukciós főzőlap szett.
A fürdőszobában rádiós, hidromasszázs zuhanykabin található.
Közös tároló tartozik az ingatlanhoz.
Ez a társasházi, külső hőszigeteléssel ellátott lakás nagyon jó elrendezésű, kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Az ingatlan városközponti elhelyezkedése és a Dombóvár-Gunarasfürdő közelsége (5 km,kiépített kerékpárúton megközelíthető a teljes szakaszon) befektetni vágyóknak is egy kíváló lehetőség.

Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.