Városligeti kilátás gépkocsibeállóval

62 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ligetvárosban vált eladóvá egy 116 négyzetméteres, akadálymentesített lakás kilátással a Városligetre. A lakás elhelyezkedésénél fogva csendes és a 70 cm-es falaknak hála a fenntartása is rezsicsökkentett.

Nézzük a részleteket:
- tágas, nagy méretű szobák, élhető terek
- erkély kilátással a ligetre
- akadálymentesített
- leválasztott, külön mérőórás kiadható garzonlakás
- 10 éve teljesen felújítva
o új víz- és villanyvezetékek
o új fűtésrendszer kondenzációs kazánnal
o új, thermo üvegezésű nyílászárók redőnnyel
- toalett a fürdőtől külön helyiségben
- tartozik hozzá egy 10 négyzetméteres pince-tároló
- udvari gépjármű-parkolási lehetőség

Az ingatlan jó állapotban van, gondosan karbantartott. A szobákban valódi fa parketta található, a fűtést radiátorok biztosítják. A nagy belmagasság lehetőséget ad galériázásra, ezzel további lakó vagy tárolóhely kialakítására. Az ingatlan jelenlegi kialakításában 4 szobát, egy tágas étkezős konyhát, két fürdőt és két WC-t tartalmaz. Ebből került leválasztásra egy garzonlakás, melynek külön bejárata és mérőórái vannak: amerikai konyhás szoba, külön WC és fürdő az elosztása.

A lakás lokációja kiváló. Séták a megújuló Városligetben, éttermek, óvoda, iskolák mind karnyújtásnyi távolságra vannak. a közeli megállókból közösségi közlekedéssel percek alatt juthatunk el a Keletihez a Stadionokhoz vagy akár a Hősök terére.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, azonnal költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni, jöjjön el és szeressen bele!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Városliget apartment at an affordable price

A 116-square-meter, barrier-free apartment with a view of the Városliget was put up for sale in Ligetváros. Due to its location, the apartment is quiet and, thanks to the 70 cm walls, maintenance costs are also reduced.

Let's look at the details:
- spacious, large rooms, livable spaces
- balcony overlooking the Városliget
- accessible for disabled people
- detached, separate metered studio apartment
- completely renovated 10 years ago
o new water and electricity lines
o new heating system with condensing boiler
o new, thermo-glazed doors and windows with shutters
- toilet in a separate room from the bathroom
- it has a 10 square meter basement storage room
- possibility of car parking in the yard

The property is in good condition, carefully maintained. The rooms have real wooden parquet, heating is provided by radiators. The high ceiling gives the opportunity to create a gallery, thereby creating additional living or storage space. The current design of the property includes 4 rooms, a spacious kitchen with dining room, two bathrooms and two toilets. A studio apartment was separated from it, with a separate entrance and meters: it is divided into a room with a kitchen, a separate toilet and a bathroom.

The location of the apartment is excellent. Walks in the renewed City Park, restaurants, kindergartens, schools are all within arm's reach. From the nearby stops, you can use public transport to get to the Keleti Station, Puskás Stadium or even the Hősök Square in minutes.

The property can be viewed flexibly and can be taken into possession within a short period of time. It's worth a look, come and fall in love!

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban