Vásárhelyen a Rét utcában,

597 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ma már a Béke-telep kezd népszerű lenni az elkerülő megépítése óta. Ezen a részen ajánlom Önnek megvételre a 70-es években épült kiváló családi házat mely 142 nm-es.
Két bejáraton juthatunk az ingatlanba, egyik a főbejáraton az utca felől, lépcsőn felhaladva, amely a közlekedőbe vezet. Másik bejárat az udvar felől. A közlekedőből nyílnak a külön bejáratú szobák, a konyha, a fürdő, és ebből a WC.
2019-ben felújításra került sor az ingatlanban. Az ablakokat fa hőszigeteltre cserélték, egyedi kisipai ajtók lettek berakva, a konyha is megújult. A ház külső hőszigetelést kapott.
A három szobát minőségi parketta borítja, a többi helyiségeket hidegburkolat. A lakás fűtése gázkonvektorokkal történik, a melegvizet Beretta gázkazán biztosítja. Az ingatlan alkalmas többgeneráció részére, mert a főépülettel egyben építve külön bejárattal helyezkedik el, egy szoba, konyha, spájz, fürdő és WC.
Szép kert lett kialakítva, már csak folytatni kell a növények ápolását, ahol fúrt kútról locsolhat. A kerti szerszámoknak külön helyiség lett építve a kert végében. Az autónak pedig előrébb egy 20 nm-es garázs.
ABC, óvoda, a közelben és jó a busz közlekedés is.
Ha Szegedre szeretne autóval gyorsan eljutni, akkor az elkerülő közelsége ezt lehetővé teszi.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban