Vásárhelyen, Új-kishomokon, a Kása erdővel szemben eladó ház

3292 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hódmezővásárhelyen a Kása erdővel szemben, 163,5 nm-es tetőteres családi ház fedett terasszal, hozzátartozó 1962 nm-es telken - amely 2005-ben épült -, várja új tulajdonosát.
Az ingatlan előkertjében 30-40 éves fenyőfák díszítik a kertet, mögötte diszkréten helyezkedik el a ház. Tovább haladva tárul elénk az 1.800 nm-es telek, amelyet gyümölcsfák és díszfák ékesítenek.
Ha az udvar felöli bejáratot használjuk, akkor a teraszról a konyhába lépünk, ebből nyílik az étkező és a spájz. Ha a főbejáraton jövünk be, akkor először az előszobába jutunk, majd az étkezőbe, mely egy légtérben van a nappalival, amit térelválasztó elhúzható üvegfal köt össze a fedett terasszal.
A nagy előtérből nyílik a fürdő és mellette egy szárítóhelyiség.
A tetőtérbe fa lépcsősoron jutunk fel, ahol 1 nappali, 1 hálószoba és 2 gyerekszoba kapott helyet, valamint a fürdő és a WC.
Ha a földszintre visszajövünk, az előtérből a konyhába jutunk. Innen az udvarra kilépve balra egy nyitott helyiség, a kiskonyha, mellette pedig egy 20 nm-es garázs található.
A szobák burkolata laminált padló és padlószőnyeg, a többi helyiség időtálló olasz burkolólapos.
A fűtést cirkó gázkazán szolgáltatja, a melegvizet bojler biztosítja. Az ingatlan energiatakarékos, mivel a külső fal szigetelt, az ablakok pedig fa hungaropan hőszigeteltek.
A környezet csendes, nyugodt zöldövezeti.
Közlekedés: a belváros busszal és kerékpárral 10 perc, autóval 5 perc.
A Tram-Train megálló és a 47-es főút is 5 percnyi közelségben található, így 30 perc alatt könnyedén Szegedre érhet.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban