Vásárhelyen, Új-Kishomokon családi ház eladó

948 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Új-Kishomokon 108 nm-es, 2002-ben épített, részben alápincézett, földszintes kialakítású, könnyűszerkezetes családi házat kínálok Önnek megvételre.
A 27,6 nm-es tágas teraszról az épületbe belépve az előtérbe érkezünk, innen nyílik a nappali, az étkező és a fürdőszoba. A nappaliból tovább haladva egy hálószoba található. Az étkezőből a spájz, majd a gépesített konyha következik, ebből pedig a 24,5 nm-es mindenes raktár.
A fűtést és a melegvíz ellátást egy 24kW-os kondenzációs gázkazán biztosítja, amely 2021-ben lett felszerelve. A központi fűtés hőleadása radiátorokkal történik, továbbá a nappaliban egy kandallókályha is fokozza a kényelmet. Az ablakok fa hungaropan üvegezésűek, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A ház szigetelése 10 cm-es üveggyapot OSB lapok között, a külső szigetelés pedig 5 cm-es hungarocell és dryvit vakolat, amely olyan tökéletes, hogy nem igényel az ingatlan klímát.
A fedett teraszról jutunk le a pincébe, ahol állandó 15°C-ot érezhetünk. Itt kapott helyet a vízszivattyú, amely segíti a kerti vízellátást az 52 méter mély fúrt kútból.
A kertet egy grillező és egy kerti pavilon tesz még hangulatossabbá.
Az 1367 nm-es telek egy része gyümölcsfákkal beültetett, de zöldségek termesztésére is még marad bőven hely, a telek méretéből adódóan.
Kettő sor tuja díszíti a ház mögötti részt, ahol gépkocsi-beállási lehetőség is biztosított.
Aki szereti a kisállatokat, bátran kedvtelhet szenvedélyének.
A környék csendes, nyugodt, folyamatosan fejlődik.
Közlekedés: a 47-es négysávos út egy km-re található, amelyen 20 perc alatt Szegedre érhet, vagy a 2,5 km-re lévő Tram-Train-t is igénybe veheti a Népkert állomásnál.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban