Vecsésen kétgenerációssá alakítható családi ház eladó!

2741 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az Andrássytelep csendes utcájában, de mégis a központhoz közel helyezkedik el az ingatlan, amely egy 679 m2-es telekből és egy 220 m2-es házból áll. Az ingatlan összközműves és duplakomfortos felszereltségű, tetőtér beépítéses kétgenerációs családi ház.

Alsó szinten található:
- 1 előszoba
- 1 lépcsőház
- 1 nappali
- 1 gyerekszoba
- 1 hálószoba
- 1 étkező
- 1 konyha
- 1 fürdőszoba wc-vel
- 1 nagy méretű fedett terasz
- 1 külön bejáratú kamra
- 1 külön bejáratú kazánház

Az emeleten található:
- 1 előtér
- 2 hálószoba
- 1 nappali
- 1 fürdő
- 1 kis konyha
- 1 erkély

A ház melegvíz ellátását kétféleképpen lehet biztosítani. Ez egyik lehetőség, amit a nyári hónapokban alkalmaz a tulajdonos, az a villanybojlerrel előállított, a másik lehetőség a fűtési szezon alatt használt fatüzelésű kazán által előállított melegvíz.
A fűtésre is több alternatíva van. Az elsődleges a fatüzelésű kazán, ami a központi fűtés fő részét alkotja a hozzá tartozó 1000 literes víztartállyal. A másodlagos a cserépkályhával való fűtés, ebből több is található a házban az alsó és a felső szinten egyaránt. A harmadik pedig a gáz lenne, de ez jelen esetben nincs a fűtési rendszerbe bekötve, de kivitelezhető, ha valaki igénybe szeretné venni.

A ház 2015-ben egy nagy felújításon esett át, ekkor kapott egy 8 cm-es homlokzati hőszigetelést, redőnyözött műanyag nyílászárókat, új villamos hálózatot, új tetőt, valamint a fűtés rendszer is fejlesztve lett (kazán, bélelt kémények).

Az udvar parkosított, gyümölcsfákkal tarkított és tartozik hozzá egy kút is, amiről a locsolás megoldható.

Közlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, autóval minden percek alatt elérhető.
A tömegközlekedési eszközök közül a busz végállomás 5 perc távolságra van, vonat 15 perc sétával elérhető.
A közelben minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges, 10 percnyi séta távolságra megtalálható: óvoda, iskola, élelmiszerboltok, posta, templom, cukrászda, konditerem, étterem.

Nagycsaládosoknak és befektetőknek egyaránt alkalmas, az alsó és felső szint külön bejárása megoldható, így bárkinek jó választás lehet.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Ha felkeltettem érdeklődését és többet szeretne megtudni az ingatlanról, hívjon bizalommal a hét bármely napján!


Stiller János

Stiller János

Ingatlanértékesítő
Vecsés
+36 (30) 472 8298
Stiller János

Stiller János

Ingatlanértékesítő
Vecsés
+36 (30) 472 8298

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.