Vegyen magának mikro borászatot!

2138 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A magyar-szlovén-horvát hármas határ közelében, Becsehely dombvidékén eladó egy igényesen kialakított hegyi birtok, boros pince. A pincéhez 2 helyrajzi számon szereplő,nagyságrendileg 3000 nm terület tartozik, melyen jelenleg közel 600 tő gondozott szőlő található. Minősítése zártkerti ingatlan, viszont a tulajdonos a művelési alól már kivonatta.
A pincét a tulajdonosa 2014-ben felújította. A felújítások során alakult ki az új konyha, a terasz, megújult a villamos hálózat, valamint a tető is ekkor kapott új héjazatot. A pince rész klímával ellátott. A hegyháton a vezetékes vízszolgáltatás nem elérhető, így az ingatlanban fürdőszoba nincs kialakítva. Mosogatásra, öntözésre egy kialakított vízgyűjtő nyújthat alternatívát. A villany vezetékek 3 fázisúak. A helyiségeket fa tüzelésű kandallók melegítik a kívánt hőmérsékletre. Az ingatlan a teljes bútorzatával, és a teljes felszereltségében kerül értékesítésre.
A birtok megközelítése végig betonos úton történik, így az épület télen is megközelíthető. Borászkodáshoz, baráti öszejövetelekhez, pihenésre, de akár falusi turizmusban gondolkodóknak is nagyszerű választás lehet.


Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.