Vegyen mellé egy lakást is

1339 Nyomtatás Ajánlás Facebook

44 m2-es üzlethelyiségnek kialakított földszinti lakást kínálom megvételre. Az ingatlan egy osztatlan közös tulajdonban lévő, használati megosztással rendelkező, 4 lakásos társasházban, karnyújtásnyira a belvárostól, jó közlekedéssel bíró, frekventált helyen található.
A 2 helyiségből, illetve jelenleg raktárként funkcionáló folyosóból, valamint mosdóból álló üzlet, egy szerkezetileg stabil, vastag falakkal rendelkező 1950-es években épült ház földszintjén található. Utcafronti, illetve udvar felöli bejárattal rendelkezik, nagy ablakainak köszönhetően világos, átalakításhoz tele lehetőségekkel. Konyha és fürdőszoba kialakítható, a fűtést gázkonvektor, a melegvizet elektromos fali melegítő biztosítja. Külön villany és gázórával rendelkezik, a vízóra közös a többi lakóval, a számlafizetés tulajdoni hányad arányában oszlik. Az üzlet/ lakás átalakítást és esztétikai felújítást igényel.
Az üzlet feletti 51 m2-es lakás is megvásárolható, ami további lehetőségeket rejt, akár lakás, akár üzleti tevékenység szempontjából! Az ingatlan/ingatlanok lokációt tekintve befektetésnek, irodának, orvosi rendelőnek kiválóan alkalmas/alkalmasak, némi ráfordítással a jövőben is piacképes lehetőség.
Felmerülő további kérdések esetén, illetve ha megtekintené az ingatlant/ingatlanokat, hívjon bizalommal.
Teljeskörű ügyintézés megtekintéstől a birtokbaadásig, igény esetén bankfüggetlen hitelszakértő és ügyvéd bevonásával.
Kissné Pipicz Szilvia
+36307472053
kissne.szilvia@ving.hu

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban