Velencei luxus apartman lakás

488 Nyomtatás Ajánlás Facebook

VÉGRE EGY IGAZI BEFEKTETÉS.

Luxus apartman ingatlan a Velencei tó partján eladó, egy wellness szálloda komplexum részeként, annak területén, minden előnyével és kényelmével. Az év 365 napján bérbe adható, sokkal magasabb hozammal, mint egy sima lakás.

Az ingatlanhoz tartozik egy sorompóval ellátott, őrzött ingyenes autóbeálló, non-stop biztonsági szolgálati felügyelettel.

A lakás fűtéséről a hotel termálvíz rendszere gondoskodik, a nyári meleget a beépített automata klímarendszer ellensúlyozza.
A vastag falak és ablakok hangszigeteltté teszik a belső teret, a nyílászárók redőnyei pedig automatizáltak.
Beépített konyhabútor, hűtő, főzőlap és szekrény is található.
Két külön wc-vel rendelkezik. Egyedi mérők alapján mérhető az energia fogyasztás.

A teraszon állva szemet gyönyörködtető látvány fogad, élvezhetjük a természet szépségét, néhány méterre a velencei tó partjától.

A wellnesshasználat különböző csomagokban egész évre megváltható, így bérbe adáskor a bérlőknek ez extraként felszámolható vagy akár a csomag részeként kínálható. Közvetlen átjárás, fedett folyosón a szállodán keresztül a wellness fürdőbe, szaunaparkba, 3 szintes dzsungel játszóházba, konditerembe, a szálloda éttermébe, recepcióra vagy a parti sétányra, illetve részt vehetnek a szálloda rendezvényein, amit elsősorban a gyerekek részére szerveznek, szinte folyamatosan.
A 3600 m2-es wellness rész 1000 m2-es vízfelülettel, számos kültéri és beltéri élménymedencével, két gyógyvizes termálmedencével, úszómedencével, tópanorámás jakuzzival, két gyermekmedencével, szaunaparkkal, gőzkabinnal, tepidáriummal, sószobával és még sok-sok egyébbel várja a leendő tulajdonost egész évben.
Az ingatlan tulajdonosának, a szálloda éttermében 15% kedvezménye van, vendégei pedig ingyesen használhatják a szálloda bizonyos szolgáltatásait.

A szálloda belülről nemrégiben teljes felújításon esett át, néhány képet erről is csatoltam.

Amennyiben saját részre keresne jó minőségű ingatlant, egy szálloda kényelmével vagy befektetést keres hasonló jelleggel, ezt mindenképpen látnia kell.

A hirdetés végére egy kis kuriózum. A hálószobában az ágyon található takaró, szerepelt a "Vörös veréb" című filmben. Jennifer Lawrence a film 24. percében ér hozzá majdnem teljesen meztelen testével a takaróhoz, így ennek a takarónak, talán ha Magyarországon nem is, Amerikában biztosan komoly értéke lenne a rajongók szemében.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban